Tip dana: Napoli – Inter: Napolitanci žele da odlože šampionsko slavlje “neroazura”!

Poslednji meč 31. kola italijanske Serije A se igra na stadionu “Dijego Armando Maradona” gde će fudbaleri Napolija dočekati Inter, što će bez ikakve sumnje biti i derbi ovog vikenda kada je u pitanju najkvalitetniji rang italijanskog fudbala.
Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Napoli: Mogu li Napolitanci do Lige šampiona?

Veliko je pitanje šta bi se desilo da su fudbaleri Napolija bili konstantni ove sezone, i sva je prilika da je to najveći razlog zašto izabranike Đenara Gatuza nismo ovog puta gledali u borbi za Skudeto, mada je veliko pitanje i koliko je to realno, obzirom da je ove godine Serija A izuzetno kvalitetna.
Trenutno se tim sa stadiona “Dijego Armando Maradona” nalazi na petom mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na četvtoplasiranu Atalantu koja se nalazi na četvrtoj poziciji što naravno i jeste primarni cilj Napolitanaca obzirom da ova pozicija na kraju donosi plasman u Ligu šampiona.
U prošlom kolu je Napoli odigrao jedan od svojih najboljih mečeva u poslednje vreme, pošto su bez većih problema slavili na gostovanju kod Sampdorije, a taj duel je završen rezultatom 0:2.
Nažalost, pre toga su izabranici Đenara Gatuza izgubili u zaostalom meču od Juventusa u Torinu, a taj susret je završen rezultatom 2:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Napoli odigrao četrnaest mečeva na svom terenu na kojima je ostvario deset trijumfa, jedan remi i tri poraza, a ono što je posebno zanimljivo je da su Napolitanci poslednji poraz na svom stadionu doživeli još početkom januara, kada je Specija priredila senzaciju i slavila sa 1:2.

Inter: Titula je tako blizu!

Dugo su navijači Intera čekali da se sve kockice poklope, i utisak je da se to konačno ove sezone desilo. Naravno, niko neće zaboraviti koliko loše je Inter igrao u Ligi šampiona, gde “neroazuri” između ostalog drugi put uzastopno nisu uspeli da prođu grupnu fazu, sigurno je i da su partije u italijanskom Kupu bile za zaborav, ali ono što svakako i jeste najvažnije je podatak da se izabranici Antonija Kontea posle tridesetog odigranog kola italijanske Serije A nalaze na ubedljivom prvom mestu na tabeli uz čak dvanaest bodova viška u odnosu na drugoplasirani Milan, što je zaista ogromna razlika.
Fenomenalno zvuči podatak da su izabranici Antonija Kontea vezali čak jedanaest trijumfa u Seriji A, što im je svakako i donelo ovoliku prednost na tabeli, pa ne treba biti previše pametan i reći da je Inter na pragu “Skudeta” na koji navijači ovog tima čekaju punih deset godina.
U prošlom kolu je lider na tabeli odigrao nešto lošiji meč na “Đuzepe Meaci” protiv Kaljarija, ali je ipak upisana nova pobeda i to pošto je na kraju rezultat bio 1:0, a jedini strelac na tom duelu bio je Darmijan, koji je u zimskom prelaznom roku došao iz Parme.
Inače, kada su u pitanju gostovanja, valja napomenuti da “neroazuri” igraju fantastično na gostujućim terenima ove sezone gde su do sada doživeli samo jedan poraz, uz čak deset trijumfa, ali i četiri remija.

Naš predlog

U prošlosti su nam mečevi između ova dva sjajna tima donosili baš dosta uzbuđenja, a za očekivati je da će to slučaj biti i sada. Smatramo da je nekako najrealnije ovde pokušati sa golovima, pa vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.90.
Za očekivati je da jednom prestane serije vezanih trijumfa “neroazura” pa vam zato ovde savetujemo da probate sa duplom šansom 1X koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.54.
Za kraj, mislimo da je nekako najrealnija prognoza kada je ovaj susret u pitanju ta da će oba tima postići makar po jedan gol na stadionu “Dijego Armando Maradona” pa vam zbog toga savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.72.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.