SAMO U MERIDIANU: Čelsi 1.65, Totenhem 1.90, Sevilja 1.80, Fiorentina 2.90…

Evropska fudbalska takmičenja su ušla u same završnice, a dok čekamo polufinala Lige šampiona i Lige Evrope, ispratićemo dešavanja u najjačim ligama Evrope.
Usred nedelje koja je započela zvaničnom potvrdom da je osnovana Evropska Superliga, takmičenje za bogate, zabaviće nas utakmice Premijer lige, La Lige, ali i Serije A.
U utorak i sredu ćemo gledati dve ekipe koje će učestvovati u novom takmičenju. Obe su iz Londona!
A sve to u Meridianu znači samo jedno – elitna čast za elitni fudbal.
Najveće kvote na svetu spremne su za sve ljubitelje sportskog klađenja, a tradicionalan poklon je na istoj adresi – klik OVDE i preuzmite BONUS ZA KLAĐENJE OD ČAK 1.500 DINARA.
Jednostavna
registracija i spremni ste da sastavite TIKET BEZ USLOVA.
ČELSI – BRAJTON, KEC 1.65
(Utorak, 21.00)
Da nije bilo prethodnih dešavanja, rekli bismo da se Čelsi bori za plasman u Ligu šampiona… Međutim, kako im je garantovano mesto u Superligi, praktično je nebitno na kojoj će poziciji završiti u Premijer ligi! Ipak, uprkos tome, protiv Brajtona su veliki favorit i sve osim pobede „plavaca“ biće iznenađenje.
*POKLON KVOTA: VERONA – FIORENTINA, DVOJKA 2.90*
TOTENHEM – SAUTEMPTON, KEC 1.90
(Sreda, 19.00)
Drugi od tri predstavnika Superlige iz prestonice Engleske, poput Čelsija, može da se pohvali da je Žoze Murinjo bivši trener. Portugalac je u ponedeljak dobio otkaz, a već u sredu “Pevci” će dočekati Sautempton koji je odlično počeo sezonu, ali je sada tek na 14. mestu Premijer lige.
LEVANTE – SEVILJA, DVOJKA 1.80
(Sreda, 19.00)
Nažalost, povremeni reprezentativac Srbije, Nemanja Radoja, neće igrati za Levante zbog povrede. Uskraćen nam je srpski okršaj na sredini terena, ali makar bi trebalo da vidimo na delu Nemanju Gudelja u gostujućem sastavu. Sevilja igra još jednu uspešnu sezonu i siguran je učesnik Lige šampiona, kako god ona izgledala. Međutim, Levante je u poslednje tri sezone kao domaćin doživeo jedan poraz, zabeležio jednu pobedu, ali i odigrao jedan meč bez pobednika protiv Sevilje.
KROTONE – SAMPDORIJA, DVOJKA 2.10
(Sreda, 20.45)
Za Krotone više nema spasa, zakucani su za dno tabele i naredne sezone igraće u Seriji B. U prvom međusobnom duelu, Sampdorija je slavila rezultatom 3:1, a i kao gost će biti veliki favorit protiv ekipe koja je u poslednjih 20 prvenstvenih utakmica zabeležila tri pobede, jedan remi i čak 16 poraza.

13 Comments

  1. Sjajne su utakmice kad udju u svoju zavrsnu fazu.Uz ove kvote koje donose zlato,vreme je da zaigramo na najboljem mestu gde pocinje bolja strana zivota!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.