Tiket dana (utorak, 20.04.2021)

tiket dana

To što se ne igraju evropski kupovi znači da nas očekuju vanredna kola u mnogim ligama. Prvenstva se polako bliže kraju, uskoro će i EURO, pa su ovo dani kada nastaje rasplet. Biće tako i u naredna tri dana.

Arminija – Šalke – 1 @ 1.80 u Meridianbet

Ko bi rekao da će se tim iz Bilefelda radovati što mu u goste dolazi Šalke u trenutku kada su mu bodovi neophodni. Ipak, takva je situacija na tabeli, gosti iz Gelzenkirhena su odavno u Cvajti, dok Arminija vredno skuplja bodove za još jednu sezonu u eliti. Tri kola je Arminija bez poraza, na strani su uzimali po bod protiv Majnca i Augzburga, dok su na svom terenu pobedili Frajburg. Trenutno su iznad crte, ali imaju samo bod više od Herte koja će propustiti i ovo kolo zbog korone u timu. Cilj Arminije je da izbegne i baraž, pošto su na poslednja dva mesta Šalke i Keln. ‘Jarčevi” imaju neku šansu da opstanu, mada ne veliku, dok je za ”kraljevsko-plave” sezona odavno gotova. Šalke je pobedio jednom u poslednjih 14 utakmica, a u prošlom kolu je doživeo još jedan ubedljiv poraz, ovog puta u Frajburgu. Nema dileme da će Arminija pobediti, u suprotnom sve bi moglo da padne u vodu. Za jedinicu u kladionici Meridianbet kvota je 1.80.

Brentford – Kardif – 1 @ 1.80 u Meridianbet

Zanimljivo je da ”pčelice” nisu pobedile na poslednje tri utakmice na svom ”Komjuniti stadionu”, a opet su u vrhu tabele. Brentford je bez poraza na poslednjih sedam utakmica, u kojima je slavio samo dva puta, dok je čak pet mečeva okončao nerešenim rezultatom. Do kraja Čempionšipa ostalo je samo još četiri kola i tim iz Londona ne može do direktnog plasmana u Premijer ligu. Moraće ponovo, kao i prošle sezone, da pokušaju preko plej-ofa, a sada moraju da zauzmu što bolju poziciju pred doigravanje. Trenutno su na četvrtom mestu, imaju isti broj bodova kao i Bornmut, dok je trećeplasirani Svonsi dva boda ispred, ali i sa jednim mečom više odigranim. Sada im u goste dolazi jedna druga ekipa iz Velsa. Kardif siti nije uspeo da uradio ono što je naumio, a to je da bude bar šesti i pokuša u plej-ofu da napravi podvig. Oni su osmi, dakle samo dva mesta ispod željenog, ali čak 11 bodova imaju manje od Barnslija koji je trenutno šesto mesto. Moralo bi da se dogodi čudo, pa da Kardif sve dobije, a Barnsli sve izgubi do kraja. U prvom delu sezone Brentford je slavio na ”Milenijumu” u Kardifu sa 3:2, a efikasne mečeve ove ekipe igrale su i u prethodnoj sezoni. Sada ”pčelice” ne primaju mnogo golova, mreža im se nije zatresla na poslednje tri utakmice, i oni su veliki favoriti u ovom duelu. Za jedinicu se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 1.80.

Kjaso – Grashopers – 2 @ 1.71 u Meridianbet

Hoće li ciriški ”skakvci” uspeti da se vrate u prvu ligu Švajcarske, umnogome će zavisiti i od ishoda meča u Kjasu. Grashopers vodi na tabeli, ima šest bodova više od drugoplasiranog Tuna, ali do kraja ima da se igra još sedam kola, što nije malo. Domaćin je na začelju tabele i ako ne uspe nikog da ostavi iza sebe, preseliće se u amaterski rang. Kjaso ne igra lođe u poslednje vreme, izgubili su samo jednom u četiri prethodna kola, i to u poslednjem kada su na gostovanju kod Araua poraženi sa 3:1. Grashopers je pobedio četiri puta u pet prethodnih rundi, izgubili su samo od Ksamaksa i to na svom terenu, a u međuvremenu su ispali i iz Kupa, tako što ih je u Cirihu dobio Sent Galen. Ovo je već četvrti prvenstveni duel ove dve ekipe u aktuelnoj sezoni, dva puta je slavio Grashopers, a jednom je bilo nerešeno. Ne bi trebalo da izostane dvojka, a pobedom bi velikan švajcarskog fudbala za korak bio bliži povratku u elitu. Za dvojku se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 1.71.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 5.54.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.