Tip dana: Bajern Minhen – Bajer Leverkuzen: Bavarcima ostala još borba za Salataru, “farmaceuti” se tu malo pitaju!

U utorak je izuzetno bogata ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali veliki derbi nemačkog fudbala u kom će Bajern Minhen na svom terenu dočekati Bajer Leverkuzen.
Duel između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 30 minuta.

Bajern Minhen: Može li neko da ugrozi Bavarce?

Godinama unazad se postavlja pitanje, može li neko da prekine dominaciju Bajerna u nemačkom prvenstvu? Prošla sezona je za ekipu iz Minhena bila i više nego uspešna pošto su Bavarci došli do triple krune jer su došli do trofeja u Ligi šampiona, osvojili Bundesligu, ali i nemački Kup. Sve to su izabranici Hansa Flika krunisali na Svetskom klupskom prvenstvu gde su takođe osvojili trofej, i svakako da je prošla sezona jedna od najuspešnijih u istoriji kada je u pitanju ovaj gigant.
Nažalost, ovog puta je Bajern svoje takmičenje u Ligi šampiona završio u četvrtfinalu pošto ih je izbacio PSŽ i tako im se osvetio za prošlosezonski poraz u finalu, a treba dodati i da su Bavarci prerano završili svoju epizodu u Kupu, pošto su eliminisani još u šesnaestini finala od Kila, što je svakako bila senzacija.
Najzad, što se tiče Bundeslige, tu stvari i dalje idu po planu pošto se Bajern trenutno nalazi na prvom mestu na tabeli uz sedam bodova viška u odnosu na drugoplasirani Lajpcig, koji je između ostalog u prošlom kolu kiksnuo i deluje da su izabranici Hansija Flika baš blizu odbrani titule šampiona.
Naravno, ne treba zaboraviti da Flik neće moći da računa na pregršt fudbalera, ali i u takvoj situaciji je Bajern iz Minhena u prošlom kolu slavio na gostovanju kod Volfsburga, kada je bilo 2:3.

Bajer Leverkuzen: Primarni cilj je plasman u Ligu šampiona!

Što se tiče Leverkuzena, jasno je da popularni “farmaceuti” imaju samo jedan cilj, a on se svakako tiče plasmana u Ligu šampiona, iako treba biti realan pa priznati da će to biti izuzetno težak zadatak.
Naime, Bajer se trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli uz čak šest bodova manjka u odnosu na četvrtoplasirani Ajntraht iz Frankfurta, a poznato je da je ta četvrta pozicija ujedno i poslednja koja na kraju Bundeslige donosi plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.
Na poslednjih pet susreta izabranici trenera Volfa su ostvarili dva trijumfa, dva poraza i jedan remi, a ono što treba istaći je da popularni “farmaceuti” na tri poslednja meča ne znaju za poraz.
Sve je krenulo od trijumfa nad Šalkeom, kada je bilo 2:1, da bi nakon toga ova ekipa remizirala na teškom gostovanju kod Hofenhajma, u duelu u kom nije bilo golova.
Najzad, u prošlom kolu Bundeslige, Leverkuzen je odigrao jedan od svojih najboljih mečeva u ovom prvenstvu pošto su bez većih problema na svom terenu savladali Keln, a taj duel je završen rezultatom 3:0.
Kada su u pitanju mečevi na strani, do sada su “farmaceuti” odigrali četranaest susreta van svog terena na kojima su ostvarili šest trijumfa, četiri remija i četiri poraza.

Naš predlog

Bez ikakve sumnje nas očekuje jedan izuzetno interesantan susret. Ono što je veoma zanimljivo je da je poslednji meč na stadionu Bajerna dobio Leverkuzen, i to sa 1:2, dok su Bavarci u tri susreta nakon toga koja su zanimljivo odigrana na njihovom stadionu slavili, i na svim tim mečevima je bilo dosta golova.
Sva je prilika da nas to očekuje i sada zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 4+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.94.
Realno, kada se sve sabere i oduzme, mora se priznati da je Bajern veliki favorit i pored ogromnih kadrovskim problema, pa vam zato savetujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet ceni sa kvotom 1.45.
Za kraj, Leverkuzen je na svakom od prethodnih devet odigranih mečeva sa Bajernom uspeo da postigne makar jedan gol, pa smo mišljenja da bi to moglo da se desi i ovog puta, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom G1+, za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.