Tiket dana (nedelja, 25.04.2021)

tiket dana

Danas će i oni naprobirljiviji imati šta da stave u tiket. Utakmica je mnogo, a većina njih ima i veliki rezultatski značaj. Treba samo pažljivo odabrati.

Fiorentina – Juventus – 2,2+ @ 1.88 u Meridianbet

Nekada su okršaji ”viole” i ”Stare dame” bili puni neizvesnosti, a mržnja između navijača ova dva kluba bila je otvorena. Sve je dobilo na ubrzanju prelaskom Roberta Bađa iz Firence u Juventus, pre više od tri decenije. Sada su drzga vremena, Juventus je višestruki uzastopni šampion Italije, dok se Fiorentina bori da uplovi u mirnu luku. Od Skudeta izgleda neće biti ništa i šampionski pehar će napustiti prostorije Juventusa posle devet dugih godina. Sada je u fokusu slavnog kluba plasman u Ligu šampiona, u kojoj će izgleda ipak moći da igraju, mada se pominjalo i njihovo izbacivanje, uz madridski Real, zbog osnivanja nove Superlige Evrope. Anjeli je podneo ostavku na mesto predsednika i ovo nisu nimalo ružičasti dana kada je torinski klub u pitanju. U sredu je Juve pobedio Parmu posle preokreta na svom stadionu, a junak trijumfa bio je dvostruki strelac Aleks Sandro. ”Stara dama” je sada na trećem mestu, koje deli sa Atalantom, a pored ove dve ekipe u Ligu šampiona bi, kad bi se pred ovo kolo završilo prvenstvo, još i milanski dvojac. Inter će biti šampion, a svi ostali, uključujući Napoli i Lacio, mogu samo do plasmana u elitno takmičenje. Fiorentina nekako drži glavu nad vodom zahvaljujući srpskom reprezentativcu Dušanu Vlahoviću. Mada je na 13. mestu, ”viola” ima samo pet bodova više od Kaljarija, prve ekipe ispod crte. Nakon četiri kola u kojima su osvojili samo jedan bod, momci iz Firence su slavili u vanrednom kolu u Veroni i znatno poboljšali svoje izglede da i naredne sezone igraju u Seriji A. U prvom delu prvenstva Fiorentina je razbila Juventus u Torinu, bilo je 3:0 za ”ljubočaste”, a sada očekujemo revanš ”Stare dame”. Da li i sa kamatom, ostaje da vidimo. Naš predlog je dvojka uz dva gola gostiju. Za 2,2+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.88.

Anže – Monako – 2,2+ @ 1.86 u Meridianbet

”Kneževi” su u silnom naletu i sada su već ozbiljan kandidat i za šampionski naslov. Nekako je Monako najkonstantniji u formi, u odnosu na ostala tri tima iz vrha tabele, PSŽ-a, Liona i Lila. Ove četiri ekipe nalaze se u samo tri boda razlike i francuska Liga 1 imaće najuzbudljiviji finiš od svih najjačih evropskih liga. To nije bio slučaj u ranijim sezonama kada su pariski ”sveci” još posle polovine prvenstva sticali nedostoižnu prednost. Do kraja šampionata ostalo je samo pet kola, a Monako posle gostovanja u Anžeu dočekuje Lion, što može biti i ključni meč za obe ekipe. Monako je vezao šest pobeda u oba takmičenja u kojima igraju. U sredu su slavili u Lionu u četvrtfinalu Kupa Francuske, pa će se i tu boriti za trofej. Domaćin, ekipa Anžea, nalazi se u očajnoj formi, ali su oni neophodan posao završili u prvom delu sezone i sada uživaju u plodovima tog rada. Anže je vezao tri poraza, dva u Ligi 1, i jedan u Kupu, a na ta tri meča primili su čak 11 golova, dok nisu postigli nijedan. Na svom stadionu ”Rajmond Kopa” nisu slavili od januara, ali se i dalje nalaze na zadovoljavajućem 11. mestu, koje dele sa ekipom Remsa. Monako je postigao čak 70 golova u dosadašnja 33 kola, pa su oni posle PSŽ-a ubedljivo najefikasnija ekipa. Očekujemo da slave i u Anžeu, gde nisu izgubili već pet godina. Uz dvojku, gosti bi trebalo da postignu bar dva gola. Za 2,2+ u kladionici Meridianbet kvota iznosi 1.86.

Lids – Mančester junajted – GG3+ @ 1.89 u Meridianbet

Ekipa iz Jorkšira je svoje uradila, igraće i naredne sezone u Premijer ligi, pa se može reći da je Bijelsa ispunio cilj. Dve decenije je Lids izbivao iz elitnog ranga, ali nam se čini da su možda mogli i više ove sezone, bar po izdanjima protiv najjačih ekiša. Lids je umeo da iznenadi Mančester siti, pobedi ga na njegovom ”Etihadu”, da slavi u Lesteru i na ”Gudisonu”, ali i da otkine po dva boda Čelsiju i Liverpulu na svom ”Eland Roudu”. Taj remi sa ”redsima” dogodio se u ponedeljak, domaćima ne znači mnogo, bar rezultatski, dok bi, još uvek aktuenog prvaka, mogao da košta plasmana u Ligu šampiona. Ako vlasnici kluba žele Lids ponovo u vrhu Premijer lige, kao što je to bio slučaj početkom veka, moraće malo i da ”odreše kesu”. Prvi uslov je da zadrže argentisnkog stručnjaka, velikog motivatora, a onda i pojačaju sve linije tima. Neće biti lako Junajtedu na ”Eland Roudu”. ”Crveni đavoli” su u odličnoj formi, upisali su neke sjajne pobede u prethodnom periodu, ali su još daleko od obezbeđenog plasmana u Ligu šampiona. Njih u četvrtak očekujemo prvi meč polufinala Lige Evrope, rival im je italijanska Roma, i može se reći da su favoriti za plasman u finale. Ako bi trijumfovali u slabijem evropskom takmičenju, automatski bi izborili plasman u Ligu šampiona, te je meč sa Rimljanima zbog toga još važniji. Jesenas je Junajted dekalsirao Lids na svom ”Old Trafordu”. Bilo je čak 6:2, i to je možda najbolje izdanje Solskjerovog tima u sezoni. ”Ludak” će želeti osvetu, a vi odigrajte golove. Biće ih na obe strane, a pašće barem tri. Za GG3+ u kaldionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.89.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 6.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.