Tiket dana (utorak, 27.04.2021)

tiket dana

U centru pažnje biće prvi meč polufinala Lige šampiona u kome Real dočekuje Čelsi. U Engleskoj se igraju zaostale utakmice u nižim ligama, da bi u poslednja dva kola sve ekipe ušle sa istim brojem odigranih mečeva. Igraće se i u Austriji, kao i u još nekim zemljama gde ima zaostalih utakmica.

Nirnberg – Holštajn Kil – GG3+ @ 1.99 u Meridianbet

Za goste je ova utakmica možda i presudna u borbi da naredne sezone, po prvi put, zaigraju u eliti nemačkog fudbala. Bio je Holštajn blizu tog cilja u svojoj prvoj sezoni u Cvajti, uspeo je da se plasira u baraž, ali je u dvomeču od njih tada uspešniji bio Volfsburg. Ove sezone ekipa Holštajna već je napravila jedan ogroman uspeh. Oni su u drugom kolu DFB kupa uspeli da izbace minhenski Bajern, branioca trofeja, a nakon toga prođu još dva i kola i plasiraju se u polufinale. Taj meč, u kome će biti gosti Borusije u Dortmundu, na programu je u subotu 1. maja. Pitanje je da li na ”Signal Iduna parku” imaju realnu šansu, ali verujemo da bi svi bili prezadovoljni ako bi Cvajtu završili na drugom mestu, makar Kup okončali u polufinalu, što je ionako ogroman uspeh. Njima je presudna naredna sedmica, oni će od 4. do 10. maja igrati tri meča u Cvajti, sva tri na svom terenu, a dolaze im Zandhauzen, Sent Pauli i Hanover. Radi se o zaostalim utakmicama, pošto je Kil odigrao samo 27 mečeva, a ekipe iznad njih na tabeli po tri više. Dakle sve je u njihovim rukama, pa čak i da ne odnesu sva tri boda iz Nirnberga. Domaćin im neće pokloniti bodove, mada njima nisu neophodni. Bivši bundesligaš će morati da sačeka sa povratkom u elitu, a trenutno su tek na 13. mestu sa 39 bodova. Međutim, Nirnberg je u dobroj seriji rezultata, pa su bez poraza već šest kola, imaju tri pobede i isto toliko remija. Holštajn je slavio lako u Osnabriku ovog vikenda, a u Nirnbergu im predstoji mnogo teži posao. Smatramo da će biti golova u ovom meču, a naš predlog je igra gol-gol uz bar tri pogotka ukupno. Za GG3+ u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.99.

Real Madrid – Čelsi – GG @ 1.99 u Meridianbet

Ko će u veliko finale Lige šampiona saznaćemo, sigurni smo, tek posle revanša na ”Stamford Bridžu”. Real je rekorder po broju trofeja u najjačem takmičenju, računajući i nekadašnji Kup šampiona. Madriđani su bili šampioni Evrope bili 13. puta, dok su tri finala izgubili. Poslednji put su ”ušati” pehar podigli 2018. godine, što je bio treći uzastopni, s obzirom da su slavili i u dva prethodna izdanja. Onda su iz kluba otišli Zinedin Zidan i Kristijano Ronaldo, pa Real više nije bio blizu najzančajnijem trofeju. ”Plavci” iz Londona su se tek u eri Romana Abramoviča pridružili velikanima evropskog fudbala. Oni su osvojili ovo takmičenje 2012. godine protiv Bajerna u Minhenu, a imali su i jedan neuspešni pokušaj, četiri godine ranije, kada su u Moskvi posle penala poraženi od Mančester junajteda. Real je u nokaut fazi izbacio Atalantu i Liverpul, dok je Čelsi bio uspešniji od Atletika iz Madrida i Porta. Ne možemo reći da smo očekivali ova dva tima u završnici Lige šampiona, možda je logičnije da tu budu Bajern, Barselona, Juventus, ali na kraju krajeva, ko god da dođe u polufinale to jeste zasluženo. Real se bori da odbrani šampionsku titulu u La Ligi, ali je veliki korak unazad napravio u subotu kada nije uspeo da pobedi Betis u Madridu. Čelsi ne može do pehara u Premijer ligi, ali još nije obezbedio ni novi plasman u Ligu šampiona. Veliku pobedu ostavrili su u gradskom derbiju protiv Vest Hema, svog najvećeg rivala. Jedini strelac bio je Timo Verner, koji bi mogao da bude veliki adut trenera Tomasa Tuhela. Nemac nije uspeo da osvoji LŠ sa Pari Sen Žermenom, a sada bi mogao a njima da igra u finalu, ukoliko Čelsi bude bolji od Reala, a PSŽ od Sitija. No, videćemo, sve je otvoreno. Očekujemo da gledamo zanimljiv meč u Madridu, a naš predlog je igra gol-gol. Za GG u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.99.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 3.96.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.