Tip dana: Real Madrid – Čelsi: Nesuđeni superligaši žele u finale ”mrske” Lige šampiona!

U utorak je nažalost izuzetno slaba ponuda za klađenje, ali nam ipak ovaj dan donosi jedan i te kako zanimljiv susret a to je naravno prvi meč polufinala Lige šampiona, u kom će Real Madrid na svom terenu dočekati Čelsi.
Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.

Real Madrid: Madriđani žele novi trofej u Ligi šampiona!

Utisak je da su Madriđani blizu toga da lagano prosipaju sve ono dobro što su uspešno gradili u prethdodna dva meseca u španskoj La Ligi.
Naime, izabranici Zinedina Zidana su početkom godine i dalje zaostajali za prvoplasiranim Atletikom čak deset bodova i imali dva meča manjka, ali je onda kraljevski klub krenuo sa sjajnim partijama, a to se nekako poklopilo i sa velikom krizom “jorgandžija, pa je pre samo dva kola nakon velike pobede Reala “El Klasiku” nad Barselonom, situacija na tabeli bila takva da su oba tima iz Madrida imala isti broj bodova.
Nažalost, izabranici Zinedina Zidana su prvo samo remizirali na gostovanju kod Hetafea kada nije bilo golova, da bi u prošlom kolu remizirali i na svom terenu protiv Betisa, pa je utisak da je Real sve dalji od titule, iako je i Atletiko kiksnuo u prošlom kolu, pa u ovom trenutku aktuelni šampion Španije ima samo dva boda manjka u odnosu na izabranike Čola Simeonea.
Ipak, kada je u pitanju Liga šampiona, Madriđani igraju zaista sjajno u nokaut fazi i potpuno zasluženo su stigli do plasmana u polufinale, nakon što su prvo u osmini finala eliminisali Atalantu, dok su u četvrtfinalu bili bolji od Liverpula, pa sada za protivnika u polufinalu imaju londonski Čelsi, i deluje da su favoriti u tom dvomeču.
Inače, na pet odigranih mečeva na domaćem terenu u Ligi šampiona, Madriđani su ostvarili četiri trijumfa uz jedan poraz i to poprilično šokantan od Šahtjora, kada je bilo 2:3.

Čelsi: “Plavci” bez pritiska napadaju veliko finale!

Pre svega, treba istaći da je primarni cilj Čelsija kada je ova sezona u pitanju ponovni plasman u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje, a sva je prilika da su “plavci” na pravom putu da to i ostvare.
Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na četvrtom mestu koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona, uz tri boda viška u odnosu na petoplasirani Vest Hem, od koga su inače i bili bolji u prošlom kolu na gostovanju, i svakako da je to za sada najbitnija pobeda ekipe sa “Stamford Bridža” u tekućoj sezoni.
Do kraja Premijer lige je ostalo još samo pet kola, a valja napomenuti da Čelsi ima izuzetno težak raspored pošto ih do kraja šampionata očekuju dueli protiv Sitija, Arsenala i Lestera, a ne treba zaboraviti ni da “plavci” u poslednjem kolu gostuju kod nimalo naivne Aston Vile.
Kada je u pitanju Liga šampiona, “plavci” od samog starta najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja igraju sjajno, a u prilog tome ide i plasman u nokaut fazu na dva kola pre kraja grupne faze.
U osmini finala su izabranici Tomasa Tuhela eliminisali Atletiko Madrid, što je trenutno četvrtoplasiranom timu iz Premijer lige donelo plasman u četvrtfinale, gde je ekipa iz Londona bez većih problema elimisala Porto.
Utisak je da Čelsi proigrao nakon što je klub preuzeo Tomas Tuhel, koji je do sada doživeo samo jedan poraz na klupi svog novog tima i to mimo svih očekivanja na “Stamford Bridžu” od Vest Bromvič Albiona, kada je bilo šokantnih 2:5.
Što se tiče gostovanja u Ligi šampiona, do sada su “”plavci” odigrali pet mečeva i ostvarili svih pet trijumfa, uz samo jedan primljen gol što je svakako fantastičan podatak.

Naš predlog

Naravno, sva je prilika da nas očekuje jedan sjajan dvomeč. Real je sve dalji od odbrane titule šampiona Španije, pa deluje da će se u nastavku sezone fokusirati na Ligu šampiona, gde imaju realne šanse da dođu do finala. Sa druge strane, Tomas Tuhel je preporodio “plavce” i sigurno je da niko nije očekivao da će ova ekipa na kraju doći do plasmana u polufinale najkvalitetnijeg evropskog klupsko takmičenja, što je samo po sebi veliki uspeh.
Ipak, mišljenja smo da je Real favorit, makar na ovom prvom susretu zbog čega vam savetujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.45.
Međutim, zbog činjenice da će tim iz Londona igrati rasterećeno na ovom susretu, deluje nam da bi vrlo lako i Čelsi mogao da doći do makar jednog gola na ovom gostovanju, pa vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 1.95.
Za kraj, iz istog razloga vam hrabro preporučujemo da probate sa igrom 3+, što kladionica Meridianbet plaća sa takođe izuzetno dobrom kvotom 2.28.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.