POKLON ZA SPEKTAKL: Ovde te čeka 1.500 RSD za polufinale Lige Evrope

I ovog četvrtka nastavljamo sa evropskim fudbalom, a na redu su polufinala Lige Evrope i utakmice Mančester junajteda i Rome, kao i Viljareala i Arsenala.

Ne znamo za koju ćete se odlučiti, pošto su i istom terminu od 21.00, ali ako nas pitate da li treba okušati sreću i zaraditi na ovim utakmicama – odgovor je da!

A, znamo i kako to da uradite. Za početak, kliknite OVDE, preuzmite bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 DINARA, a onda zavrtite keš i uz malo sreće postanite novi milioner.

Dakle, samo JEDAN KLIK je dovoljan i keš je spreman na korišćenje, a evo i predloga kako da ga iskoristite.

Remi protiv Lidsa je sigurno dodatno razljutio navijače Junajteda, koji ovih dana gotovo neprekidno štrajkuju, ali se isto tako ne sem zaboraviti ni serija „đavola“ od pet pobeda u svim takmičenjima, a u tom nizu pali su i Granada i Totenhem.

Uzimajući čitavu sezonu u obzir, jasno je da Ole Gunar Solskjer ne drži baš sve konce u svojim rukama, a isto se može reći i za porodicu Glejzer. Sada je na Romi da to iskoristi.

Međutim, italijanski tim je u jako promenljivoj formi. Poraz, remi, pobeda, poraz, i tako u krug. Trenutno je na sedmoj poziciji na tabeli Serije A, pa put do Evrope naredne godine mora tražiti preko Junajteda.

Kada se radi o međusobnim duelima, istorija je na strani Junajteda. Doduše, to je „onaj“ Junajted na čelu sa Aleksom Fergusonom. Mnogi i dalje pamte potpunu rapsodiju „đavola“ 2007. godine, kada su deklasirali Romu sa 7:1, ali teško je zamisliti da će se ponoviti takav scenario.

Pošto je Viljareal eliminisao glavnu evropsku senzaciju – Dinamo Zagreb, a redu je još teži posao – Arsenal. Jedini španski predstavnik je u nacionalnom šampionatu vezao dva poraza, pa je sigurno poljuljan pred duel sa „tobdžijama“, ali nije ni da oni blistaju.

Mikel Arteta ima velikih problema ove sezone, a deseta pozicija to i potvrđuje. Ako mu je za utehu, njegov tim uglavnom zna da igra protiv Viljareala, a poslednji duel rešili su u svoju korist rezultatom 3:0.

Osim toga, moramo vam otkriti i da vas SAMO U MERIDIANU čeka sjajan bonus na parove, i do 2000%, pa – ovo je idealna prilika da okušate svoju sreću!

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.