NBA NOĆ ZA PAMĆENJE: Spektakl u režiji Balkanaca i 1.500 RSD BONUSA

Malo smo “likovali” kako Nikola Jokić ipak zna da igra dobranu, pošto je “lupio” blokadu “čudo od prirode” – Zajonu Vilijamsonu, ali Somborac je sada pred novim izazovom.

I to ne samo on. Pred nama je još jedna uzbudljiva NBA noć, a osim Jokića, na teren će Aleksej Pokuševski, Boban Marjanović, pa i Luka Dončić i Nikola Vučević, koji nas podjednako zanimaju.

Jedina loša vest je da je pod znakom pitanja nastup Bogdana Bogdanovića, koji ponovo ima problema sa povredom.

Ali, jasno je – čeka nas spektakl i zato je pravo vreme da nam pokažeš koliko dobro poznaješ NBA ligu, ali i da okušaš svoju sreću. Sve to ti može doneti milione. Pitaš se kako?

Jednostavno je, najpre klikni OVDE, preuzmi bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 dinara i onda pogledaj kompletnu ponudu klađenja OVDE, te sastavi jedan pravi patriotski tiket.

Na raspolaganju ti je 11 utakmica, ali verujemo da ćeš se odlučiti za naše igrače, pa ti dajemo dodatnu pomoć.

Denver i Nikola Jokić odmeriće snage sa Los Anđeles Klipersima, koji ove sezone beleži sasvim dobre rezultate, uprkos dva vezana poraza od Finiksa i Pelikansa. Sa druge strane, Denver je nanizao pobede protiv Pelikansa, Memfisa i Hjustona, pa nema sumnje da su u dobroj formi uprskos izostanku Džamala Mareja.

Naravno, glavnu reč vodi Nikola Jokić, koji je i glavni kandidat za MVP titulu, pa se nadamo da će to opravdati i ove noći.

Oklahoma će, zajedno sa Pokuševskim, igrati protiv Indijane, dok će Atlanta odmeriti snage sa Čikagom, a Dalas sa Vašingtonom.

Sve to znači da je ovo idealna prilika da iskoristiš i neverovatan bonus na parove koji ima SAMO U MERIDIANU iznosi i do 2000%!

Pa, šta čekaš?

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.