Tip dana: Monako – Lion: Ulog je plasman u Ligu šampiona!

U nedelju je na programu pregršt zanimljivih mečeva a za vas smo ovog puta analizirali duel francuske Lige 1 koja je nikad zanimljivija, i to susret iz kneževine, gde će Monako dočekati Lion.
Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Monako: Fantastične partije u poslednje vreme!

Iako fudbaleri Monaka nisu na najbolji mogući način započeli ovaj šampionat, kako je vreme teklo tako je i ekipa iz kneževine pružala sve bolje partije, pa se u ovom trenutku izabranici Nika Kovača nalaze na sjajnom trećem mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u Ligu šampiona.
Međutim, osim napada na najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje valja istaći da je tim iz kneževine i dalje u borbi za titulu šampiona Francuske, pošto Monako u ovom trenutku ima pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Lil, ali i meč manje, pa bi eventualnom pobedom, ova ekipa prišla prvoplasiranoj ekipi na tabeli na samo dva boda zaostatka.
Na poslednjih pet mečeva izabranici Nika Kovača su ostvarili isto toliko trijumfa, a poslednji se desio u prošlom kolu kada je Monako uz dosta muke slavio na gostovanju kod Anžea, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Ono što svakako može da predstavlja veliki problem za hrvatskog stručnjaka kada je ovaj duel sa Lionom u pitanju je taj što nažalost neće moći da računa na čak osam fudbalera.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Monako odigrao sedamnaest mečeva na svom terenu na kojima je ostvario jedanaest trijumfa, pet remija i samo jedan poraz, čime je tim iz kneževine ubedljivo najbolji domaćin u Ligi 1.
Poslednji međusobni susret između Monaka i Liona je završen pobedom “kneževa” od 2:0, dok je poslednji meč odigran na stadionu “Luj II” rešio Lion u svoju korist i to sa čak 3:0.

Lion: Može li tim sa “Žerlana” do plasmana u Ligu šampiona?

Kako sada stvari stoje sva je prilika da fudbalere Liona ni naredne sezone nećemo gledati u Ligi šampiona, gde su primera radi u prošlom izdanju ovog takmičenja stigli do polufinala.
Naime, tim sa “Žerlana” se trenutno nalazi na četvrtom mestu na tabeli uz četiri boda manjka u odnosu na trećeplasirani Monako kod koga između ostalog i gostuju u ovom kolu, pa nema sumnje da će to biti i presudni meč kada je u pitanju plasman ovog tima u najkvalitetnije evropsko takmičenje pošto je do kraja francuskog prvenstva ostalo još samo četiri kola.
U prošlom kolu su izabranici Rudija Garsije u jednom fenomenalnom susretu doživeli poraz od prvoplasiranog Lila, a taj duel je završen rezultatom 2:3, iako je Lion u jednom trenutku vodio i sa 2:0, ali se lider na tabeli podigao u nastavku susreta i napravio veliki preokret.
Na poslednjih pet mečeva Lion se baš i nije proslavio pošto su u tom periodu ostvarili dva trijumfa, ali i dva poraza, uz jedan remi.
Ono što posebno treba istaći je podatak da Rudi Garsija za ovo gostovanje kod Monaka neće moći da računa na svog najboljeg fudbalera Memfisa Depaja koji ima parne žute kartone.
Inače, što se tiče gostovanja, do sada je Lion odigrao sedamnaest mečeva na strani i doživeo samo jedan poraz, uz devet trijumfa i čak sedam remija.

Naš predlog

Monako igra zaista fantastično u poslednje vreme, zbog čega mu dajemo prednost i u ovom duelu i predlažemo vam da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.40.
Gosti nemaju šta da izgube na ovom gostovanju u kneževini i sigurno je da će dati sve od sebe da ostvare trijumf, što nam potencijalno može doneti dosta golova, pa vam zato savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.62.
Za kraj, smatramo da je nekako najrealnije da i jedna i druga ekipa postignu makar po jedan gol na ovom duelu zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.