Tiket dana (petak, 07.05.2021)

tiket dana

Jučerašnji tiket bio je dobitan, a mi se polako bližimo kraju fudbalske sezone u većini evropskih liga. Ostalo je još po nekoliko kola i onda se okrećemo Evropskom prvenstvu. Neke zemlje su dobile nove šampione, ali je i tamo gde je to pitanje rešeno, ostala borba za Evropu i opstanak.

Holštajn Kil – Sent Pauli – 1 @ 2.41 u Meridianbet

Još malo nedosatje timu iz Kila da zaokruži fantastičnu sezonu, koja bi mogla da postane najuspešnija u eri ujedinjene Nemačke. Već su uradili veliku stvar, igrali su u polufinalu DFB kupa, tamo ih je Borusija u Dortmundu pobedila ubedljivo, ali ne zaboravite da je Holštajn izbacio još u drugom kolu šampiona i branioca pehara u Kupu, minhenski Bajern. Vremena za predah nema, oni su imali tri zaostala meča, pa igraju u ubrzanom ritmu da bi nadoknadili te utakmice pre poslednjeg kola. Trenutno je Kil na trećem mestu sa 53 boda, četiri manje od drugoplasiranog Grojter Firta i sedam manje od vodećeg Bohuma. Ipak, Kil ima dve utakmice manje odigrane od ovih timova, a cilj je da prestignu bar jednu, pošto u Bundesligu direktno ulaze dve prvoplasirane ekipe. U elitu se može i preko baraža, osvajanjem trećeg mesta, ali je Holštajn jednom već pokušao na taj način i nije bio uspešan. Bilo je to u prvoj sezoni u Cvajti, a bolji od njih tada je bio Volfsburg. Pre tri dana Holštajn je slavio protiv Zandhauzena, a posle meča sa Sent Paulijem već u ponedeljak dočekuju Hanover, pa u četvrtak Regenzburg. Dakle, za šest dana tri puta igraju na svom terenu, i sa maksimalnih devet bodova bili bi jako blizu Bundeslige, pogotovo jer su im kasnije ostali još mečevi u Karlsrueu i kući sa Darmštatom, timovima koji se ne bore ni za šta. Sent Pauli je neugodan rival, momci iz hamburškog predgrađa su trenutno na 7. mestu sa 47 bodova, pa čak i da osvoje svih devet preostalih bodova, teško je poverovati da to može biti dovoljno za bar treće mesto. Dakle, igraju za svoju dušu. U dobroj su formi, pobedili su pet puta na poslednjih šest mečeva i uradiće sve da zagorčaju život i ekipi Kila. Za domaćina je ovo ključan meč. Verujemo da bi pobeda nad Sent Paulijem donela vetar u leđa i pre svega veru u to da mogu u elitu. Holštaj ne sme da ispusti ovu istorijsku šansu, pogotovo jer im je za petama i Hamburger. Odigrajte jedinicu, Sent Pauli bi više voleo da u Bundesligu ode Kil nego njihov mrski rival Hamburger. Za jedinicu se u kladionici Meridianbet dobija kvota 2.41.

Genk – Klub Briž – GG3+ @ 1.90 u Meridianbet

Počeo je plej-of u belgijskoj Župile ligi, a za razliku od prethodnih sezona u njemu učetvuju četiri ekipe, umesto dosadašnjih šest. Liga je bila proširena za dva kluba, pošto prethodno prvenstvo nije završeno, pa je zato doigravanje skraćeno, da bi se ostavolo prostora za pripreme reprezentacije koja na Evropskom prvenstvu ima velike ambicije. Psle regularnog dela sezone aktuelni šampion Klub Briž imao je ogromnu prednost. Međutim, bodovi su pred plej-of prepolovljeni, pa su u tome svoju šansu videle i ostale tri ekipe Anderleht, Genk i Antverp. U prvom kolu doigravanja Klub Briž je remizirao na svom terenu sa Anderlehtom, bilo je 2:2, dok je Genk slavio u Antverpenu sa 3:2 i približio se lideru na osam bodova. U slučaju pobede u međusobnom duelu Genk bi prišao na samo pet bodova i dobili bi smo zanimljiv finiš takmičenja, u preostala četiri kola. Ipak, Klub Briž je i dalje ogroman favorit za osvajanje titule, ali ne sme da se opusti. I drugoplasirana ekipe iz belgijske lige plasiraće se u kvalifikacije za Ligu šampiona, pa je i osvajanje vicešampionske titule jako važno. SSve utakmice između Genka i Klub Briža uvek obiluju golovima. U toku regularne sezone u Brižu je bilo 3:2 za Klub Briž, a isti tim pobedio je i u Genku, samo je tada bilo 2:1. Na poslednjih sedam međusobnih mečeva samo je jednom bilo mnaje od tri gola, a uvek je došla igra gol-gol. I sada smo ubeđeni da će biti GG, ali i da ćemo videti bar tri gola na meču u Genku. Za GG3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.90.

Ukupna kvota na tiketu u kladionici Meridianbet za petak iznosi 4.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.