Tip dana: Real Madrid – Sevilja: Kralj bez evropske krune, Seviljski berberin ga može ostaviti i bez naslova prvaka Španije!

U nedelju je i više nego interesantna ponuda za klađenje, a u moru zanimljivih mečeva smo za vas ovog puta analizirali duel koji će biti odigran u Madrid, gde će fudbaleri Reala dočekati Sevilju.
Susret između ove dve izuzetno kvalitetne ekipe je zakazan za 21 čas.

Real Madrid: Remi na “Nou Kampu” po ukusu Reala!

Još na samom startu šampionata je bilo jasno da Real sa ovakvom igrom ne može da ponovi prošlosezonski uspeh, a to je osvajanje titule šampiona Španije.
Ipak, na sreću Madriđana, ni ostali kandidati za titulu se nisu proslavili ove sezone, a to smo nekako najbolje imali prilike da vidimo juče, kada su Barselona i Atletiko Madrid remizirali na “Nou Kampu” u jednom bledom meču koji je završen bez golova, što svakako i te kako odgovara Realu, pošto će izabranici Zinedina Zidana u slučaju trijumfa nad Seviljom ponovo doći do prve pozicije na tabeli.
Naravno, ne treba zaboraviti da je kraljevski klub sredinom ove sedmice pružio jednu poprilično lošu partiju na gostovanju kod Čelsija, koji je slavio u Londonu sa 2:0, i tako sa ukupnim rezultatom 3:0 došao do plasmana u finale Lige šampiona, što apsolutno niko nije mogao ni da pretpostavi na početku takmičenja.
Bilo kako bilo, sigurno je da će se Madriđani sada u potpunosti fokusirati na La Ligu, gde nakon jučerašnjeg remija Barse i Atletika drže apsolutno sve u svojim rukama.
Zinedin Zidan se uoči ovog meča susreo sa dosta kadrovskih problema, ali to nije ništa novo, pošto tim iz Madrida čitavim tokom šampionata ima ogromnih problema sa povređenim i odsutnim fudbalerima.
Inače, u prošlom kolu La Lige, Real je bez većih problema slavio na svom terenu protiv Osasune, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu, do sada su Madriđani odigrali sedamnaest mečeva na svom stadionu na kojima su ostvarili dvanaest trijumfa, dva remija i tri poraza.

Sevilja: Poraz u prošlom kolu je poremetio sve!

Pre svega, treba konstatovati da su fudbaleri Sevilje ispunili svoj primarni cilj kada je ova sezona u pitanju a to je svakako plasman u Ligu šampiona.
Naime, Andalužani u ovom trenutku imaju nedostižnih četrnaest bodova viška u odnosu na petoplasirani Real Sosijedad, a ostaje veliki žal što izabranici Đulijena Lopategija nisu uspeli da slave u prošlom kolu na svom terenu protiv Bilbaa, pošto sada imaju čak sedam bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Atletiko Madrid, i deluje da je to nenadoknadiva razlika, mada ukoliko bi Andalužani napravili iznenađenje i slavili u Madridu, mora se priznati da je sve moguće.
Bilo kako bilo, pominjali smo već da je Sevilja u prošlom kolu mimo svih očekivanja doživela poraz na svom terenu od Bilbaa, i to nakon gola koji su primili u poslednjim trenucima susreta, iako su Andalužanim čitavim tokom meča napadali, stvarali šanse, ali lopta nažalost nije htela u gol.
Bio je to prvi poraz Sevilje još od početka marta kada su poraženi na gostovanju kod Elčea, ali je utisak da je došao u najgorem mogućem trenutku pošto su izabranici Đulijena Lopategija bili jako blizu ravnopravnoj borbi za titulu prvaka Španije.
Inače, kada su u pitanju gostovanja, do sada su Andalužani odigrali sedamnaest mečeva na strani na kojima su ostvarili deset trijumfa, tri remija i četiri poraza.
Ne treba zaobraviti ni podatak da je Sevilja na četiri poslednja duela protiv Reala doživela isto toliko poraza, uz samo jedan postignut go pa je sigurno da ih očekuje i te kako težak posao.

Naš predlog

Pošto su juče Barselona i Atletiko Madrid odigrali meč bez golova, dolazimo do zaključka da će Madriđani ukoliko pobede na ovom susretu doći do prvog mesta na tabeli. Utisak je da izabranici Zinedina Zidana tu priliku neće smeti da propuste, zbog čega vam savetujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.99.
Na dvanaest poslednjih međusobnih susreta protiv Sevilje, Real je uspeo svaki put da postigne makar dva gola i mišljenja smo da će to slučaj biti i sada zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom D2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.98.
Iz istog razloga vam za kraj preporučujemo da probate i sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 1.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.