Derbi dana: Juventus – Milan: Duel dve najtrofejnije italijanske ekipe! Ko će do trijumfa?

U nedelju je izuzetno dobra ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali derbi meč 35. kola italijanske Serije A, u kom će Juventus na svom stadionu doćekati ekipu Milana.
Duel između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Juventus: Andrea Pirlo se nije snašao u ulozi trenera!

Mora se priznati da smo svi nekako dosta više očekivali od Juventusa koji će ipak posle devet uzastopnih naslova prvaka ovoga puta ostati bez Skudeta.
Ali ne samo to. Naime, kako sada stoje stvari deluje da “staru damu” očekuje lavovska borba za plasman u Ligu šampiona. što apsolutno niko nije mogao da pretpostavi uoči početka sezone, pošto se u ovom trenutku “bjankoneri” nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i petoplasirani Milan, koji im između ostalog i dolazi u Toirno u ovom kolu.
Ako na sve ovo dodamo još i preranu elminaciju iz Lige šampiona, dolazimo do zaključka da se Andrea Pirlo blago rečeno nije snašao na klupi devetostrukog uzastopnog šampiona Italije.
Ruku na srce, u prošlom kolu je još uvek aktuelni šampion slavio na gostovanju kod Udinezea,, i to uz dosta muke, pošto su “zebre” iz Udina vodili gotovom čitavim tokom susreta, ali je onda na scenu stupio sjajni Kristijano Ronaldo koji je sa dva gola doneo pobedu Juventusu.
Inače, kada su u pitanju mećevi na domaćem terenu, do sada je “stara dama” odigrala sedamnaest mečeva na svom terenu na kojima su ostvarili trinaest trijumfa, dva remija i dva poraza.
Posle duže vremena, Andrea Pirlo će moći da računa na sve fudbalere, i očekuje se da nekadašnji fudbaler Milana i Juventusa na teren izvede najjači mogući sastav.

Milan: “Rosoneri” sve bliži plasmanu u Ligu šampiona!

Sve je nekako neočekivano krenulo dobro za fudbalere Milana, ali se onda desio neshvatljivi pad. Naime, “rosoneri” su igrali brutalno u prvom delu šampionata koji su između ostalog završili na prvom mestu na tabeli uz čak četiri boda viška u odnosu na u tom trenutku drugoplasirani Inter. Međutim, kako je započeo prolećni deo prvenstva, tako su Zlatan Ibrahimović i drugari krenuli sa dosta lošijim partijama nego što je to bio slučaj većim delom sezone, i to se i te kako odrazilo na poredak na tabeli pa se u ovom trenutku tim sa “San Sira” nalazi na petom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i četvrtoplasirani Juventus, i već sada možemo doći do zaključka da će oba tima do kraja prvenstva vodti veliku borbu za plasman u Ligu šampiona, što je primarni cilj Milana, a što se u prethodnih nekoliko godina nije dovodilo u pitanje.
Inače, u prošlom kolu su “rosoneri” odigrali jedan sjajan meč na svom terenu u kom su bez većih problema savladali Benevento a taj duel je završen rezultatom 2:0 što je bila 21. pobeda Milana u ovom šampionatu, što je zaista sjajan podatak, ali kako sada stvari stoje veliko je pitanje da li će to biti dovoljno za plasman u najkvalitetniije evropsko klupsko takmičenje.
Ne treba zaboraviti da su pre toga izabranici Stefana Piolija doživeli težak poraz na gostovanju kod Napolija, kada je biblo čak 3:0, nakon čega se stidljivo pominjalo da bi Pioli na kraju ovogodišnjeg izdanja italijanske Serije A mogao da dobije otkaz, ali posle trijumfa u prošlom kolu se sve to dosta slabije pominje, a i realno je da navijači ovog tima nemaju na čemu da zamere ovom italijanskom stručnjaku, pošto se treba podsetiti da u nekoliko ranijih šampionata Milan nije bio ni blizu mesta koje vodi u najkvalitetnije evropsko klupsko takmičenje.

Naš predlog

Juventus nije na svom prepoznatljivom nivou ove sezone, dok je Milan igrao fenomenalno u prvom delu sezone, ali dosta slabije u drugom pa se u ovom trenutku “rosoneri” nalaze na petom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i četvrtoplasirani Juventus, i nema nikakve sumnje da će ova dva tima do kraja prvenstva voditi ogromnu borbu za plasman u Ligu šampiona.
Iako se Andrea Pirlo blago rečeno nije snašao na klupi Juventusa, prednost ipak dajemo “staroj dami”, i hrabro vam preporučujemo da odigrate 1 za koji je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.85.
Ako se malo osvrnemo na tradiciju dolazimo do zaključka da na duelima između ova dva tima ima dosta golova, pošto ih je primera radi na poslednja dva meča bilo čak deset.
Zbog toga vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.