Tiket dana (utorak, 11.05.2021)

tiket dana

U naredna tri dana očekuju nas vanredna kola u Italiji i Španiji, ali će se igrati i zaostale utakmice u engleskoj Premijer ligi, kao i finale nemačkog DFB kupa.

Osasuna – Kadiz – GG3+ @ 2.75 u Meridianbet

U Pamploni se igra meč bezbrižnih. Na početku je izgledalo da će i Osasuna i Kadiz voditi grčevitu borbu za opstanak, ali su ove dve ekipe sve prijatno iznenadile i evo ih u zlatnoj sredini. Kadiz je novajlija u La Ligi, a tokom sezone bolje su igrali na strani nego na svom terenu. Sa gostovanja Kadiz je doneo 23 boda, pobedivši čak šest puta, dok je na svom terenu osvojio tri boda manje, uključujući trijumf nad Ueskom u vikendu za nama. Ta pobeda je i definitivno obezbedila opstanak ovom timu, pošto sada od Ueske, prvog tima ispod crte, imaju čak 13 bodova više. Slično je i sa Osasunom, koja je trenutno iza Kadiza zbog tri uzastopna meča bez pobede. Posle dva neuspeha na strai, u subotu su uzeli bod u Bilbau, čime su okončali niz od tri uzastopna gostovanja. I tim iz grada pznatog po trci sa bikovima igra podjednako dobro kako na strani, tako i na svom ”El Sadaru”. Nešto više bodova osvojili su kao domaćini, ali ni 18 bodova sa gostovanja nije zanemarljiv broj. U prvom delu sezone na meču u Kadizu, koji je odigran još u prvom kolu, Osasuna je slavila sa 2:0. Sada očekujemo jedan otvoren i rasterećen meč, sa golovima na obe strane. Pored igre gol-gol, naš predlog je i najmanje tri gola na duelu u Pamploni. Za GG3+ u kladionici Meridianbet kvota je 2.75.

Sautempton – Kristal palas – 1 @ 2.15 u Meridianbet

Ovaj meč Premijer lige trebalo je da bude odigran u okviru 32. kola, ali je odložen zbog obaveza Sautemptona u FA kupu. Podsetimo, ovaj tim je igrao u polufinalu protiv Lestera i izgubio minimalnim rezultatom na ”Vembliju”. Ta utakmica bila je meč sezone za tim Ralfa Hazenhitla, koji je ove sezone mnogo ranije prebrinuo brige oko statusa. Čak je Sautempton u jednom trenutku predvodio premijerligaški karavan, doduše samo dva dana, ali i to je veliki napredak za tim koji se poslovično bori za opstanak. ”Sveci” su dosta pokvarili plasman u poslednjih mesec dana, ali su u prethodna četiri meča čak tri puta gostovali. Izgubili su od Vest Broma, Totenhema i Liverpula na strani, a jedini bod osvojili su na svom ”Sent Merisu” protiv Lestera, mada su taj duel, dobar njegov deo, odigrali sa igračem manje. ”Sveci” su ten na 16. mestu i potreban im je bod ili dva u preostalom delu sezone. Očekujemo da ih osvoje već u meču sa Kristal palasom, timom koji je slavio na gostovanju u Šefildu i tako rešio svaku dielmu kada je njihov status premijerligaša za narednu sezonu u pitanju. U preostalim utakmicama ”orlovi” će pokušati da poprave plasman, a u preostalim utakmicama igraće sa Aston Vilom i Arsenalom na svom ”Selhurst parku” i gostovanje kod Liverpula na ”Enfildu”. Nije to lak rapored, pa je dobro što su trijumfovali u Jorkširu i tako skinuli pritisak sa svojih leđa. U prvom delu sezone Palas je pobedio Sautempton sa 1:0. Na utakmicama ove dve ekipe nije palo više od dva gola u prethodnih pet međusobnih okršaja, pa ne očekujemo neku goleadu ni sada. Ipak, jedinica je prva opcija, a koeficijent za pobedu domaćina u kladionici Meridianbet iznosi 2.15.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 5.91.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.