Tip dana: Mančester Junajted – Lester: Domaćinu predstoji paklen raspored, “lisice” bez prava na kiks!

U utorak je izuzetno zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel koji će biti odigran na “Old Trafordu” gde će fudbaleri Mančester Junajteda dočekati Lester.
Duel između ova dva tima je zakazan za 19 časova.

Mančester Junajted: Primarni ciljevi su već ostvareni!

Generalno, utisak je da svi navijači Junajteda prosto moraju da budu zadovoljni sa načinom na koji njihovi fudbaleri igraju ove sezone.
Ponovo je izboren plasman u Ligu šampiona, a ne treba zaboraviti ni da su izabranici Ole Gunara Solskjera došli do plasmana u finale Liga Evrope, gde su objektivno favoriti protiv Viljareala.
Ostaje žal što “đavoli” nisu uspeli da dođu do plasmana u nokaut fazu Lige šampiona, ali je sigurno da su sve to igrači ovog kluba anulirali sa plasmanom u drugo po kvalitetu evropsko klupsko takmičenje.
Inače, u prošlom kolu je Junajted odigrao jedan fantastičan meč na gostovanju kod Aston Vile u kom su posle preokreta slavili sa 1:3. Nije sve krenulo najbolje za “đavole” na gostovanju u Birminegmu pošto je Vila prvo poluvreme rešila u svoju korist, ali su u nastavku izabranici Ole Gunara Solskjera zaigrali sjajno, postigli tri gola i zabežili novi trijumf kojim su potvrdili drugu poziciju na tabeli, uz deset bodova manjka u odnosu na Mančester Siti, ali i meč manjka u odnosu na “građane”.
Inače, kada su u pitanju mećevi na domaćem terenu, do sada je Junajted odigrao šesnaest susreta na svom terenu na kojima je ostvario devet trijumfa, tri remija i četiri poraza, uz podatak da su “đavoli” na poslednja četiri meča na svom terenu ostvarili isto toliko trijumfa, pa je sigurno da zbog toga u jednom izuzetno lepom raspoloženju dočekuju Lester koji nema prava na kiks.

Lester: “Lisice” na pragu Lige šampiona!

Pamtimo svi da je prošle sezone plasman u Ligu šampiona izmakao Lesteru u poslednjem kolu kada su doživeli poraz upravo od Mančester Junajteda.
Ovoga puta se popularne “lisice” nalaze u dosta boljoj situaciji ali bi ponovo sebe uvukli u velike probleme ukoliko bi doživeli poraz na gostovanju kod Junajteda. Naime, u ovom trenutku se izabranici Brendana Rodžersa nalaze na četvrtom mestu na tabeli uz pet bodova viška u odnosu na petoplasirani Vest Hem, ali i šest bodova više od aktuelnog šampiona Liverpula koji se nalazi na šestom mestu na tabeli, ali ima i meč manje, pošto tek treba da odigra svoj meč sa Junajtedom, koji je odložen zbog velikog protesta navijača popularnih “đavola”.
U poslednje vreme “lisice” ne igraju baš najbolje, a to se nekako verovatno najbolje videlo u prošlom kolu kada je ova ekipa doživela poraz na svom terenu, i to mimo svih očekivanja, pošto je Njukasl slavio sa 4:2. Ni pre toga se izabranici Brendana Rodžersa nisu proslavili pošto su na gostovanju kod Lestera remizirali, a taj duel je završen rezultatom 1:1, i zbog svega toga nema nikakve sumnje da bi i treći vezani neuspeh u prvenstvu upalio crveni alarm u ovoj ekipi.
Kada su u pitanju gostovanja, do sada je Lester odigrao sedamnaest mečeva na gostovanjima i mora se priznati da su jedni od najboljih gostujućih ekipa u Premijer ligi, pošto su u tom periodu ostvarili čak deset trijumfa, pet remija i samo dva poraza.
U prvom delu sezone Lester i Mančester Junajted su odigrali jedan sjajan meč na “King Paueru”, a taj duel je završen nerešenim rezultatom, pošto je na kraju bilo 2:2.

Naš predlog

Pošto će Junajted za nedelju dana odigrati čak tri meča, utisak je da će Ole Gunar Solskjer možda malo i promešati karte za ovaj duel, pošto ih već u četvrtak očekuje veliki derbi protiv Liverpula. Sa druge strane, “lisice” bi novim neuspehom i te kako sebi zakomplikovali situaciju kada je u pitanju plasman u Ligu šampiona pa smo mišljenja da će izabranici Brendana Rodžersa ostati neporaženi na ovom susretu zbog čega vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.49.
Vrlo lako se može desiti da ovo bude jedan meč sa dosta golova, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.