Tiket dana (četvrtak, 13.05.2021)

tiket dana

Danas će se odigrati ostale zaostale utakmice u većini najjačih liga, da bi tako svi timovi u poslednje kolo ušli sa jednakim brojem odigranih mečeva.

RB Lajpcig – Dortmund – GG3+ @ 1.93 u Meridianbet

U finalu nemačkog DFB kupa sastaju se Lajpcig i Borusija iz Dortmunda. Imaćemo odlično finale i bez branioca trofeja, šampiona minhenskog Bajerna, koji je ispao još u drugom kolu od Holštajna iz Kila. ”Bikovi” se bore za svoj prvi trofej od osnivanja, dok je Dortmund mnogo trofejniji tim, ali još uvek nije obezbedio novi plasman u Ligu šampiona, mada je jako blizu tome. Borusija je u jednom trenutku bila gotovo izgubljena što se tiče bar četvrtog mesta, ali je Ajntraht u prethodnih pet kola izgubio osam bodova, dok su ”milioneri” bili maksimalni i tako su, dva kola pre kraja, pretekli tim iz Frankfurta. Do kraja Bundeslige Dortumnd gostuje u Majncu i dočekuje Leverkuzen, dakle ima dosta teške rivale, dok za to vreme tim Lajpciga ne treba da brine šta će uraditi protiv Volfsburga i Union Berlina, pošto je siguran za novi plasman u elitno evropsko takmičenje. Jedna pobeda u dva preostala kola donela bi Lajpcigu vicešampionsku titulu, a dovoljan im je i samo jedan bod, ukoliko on bude osvojen protiv Volfsburga. Posebnu draž ovom meču, koji se igra na ”Olimpijskom stadionu” u Berlinu, daje činjenica da su se ove dve ekipe sastale u subotu, u okviru prvenstva. Meč je odigran na ”Signal Iduna parku” u Dortmundu, a doneo je izuzetno dobru igru sa obe strane. Mnogi su mislili da će Lajpcig prepustiti bodove Dortmundu, pošto su ”milionerima” bili znatno potrebniji, ali su oni morali da se pomuče da do njih stignu. Posle 2:0 za Dortmund, Lajpcig je u nastavku stigao do izjednačenja, a malo je falilo i do potpunog preokreta. Na kraju je Sančo, svojim drugim golom, uspeo da donese pobedu Borusiji, koja ih je vratila na četvrto mesto, zahvaljujući remiju Ajntrahta i Majnca. Biće ovo uzbudljivo finale, sa dosta golova, naš predlog je igra gol-gol, uz bar tri pogotka ukupno. Za GG3+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.93.

Aston Vila – Everton – 2 @ 2.65 u Meridianbet

Pobedom na gostovanju kod Vest Hema Everton se vratio u trku za plasman u Evropu. Do LIge šampiona četa Karla Anćelotija neće uspeti da stigne, previše su bodova izgubili u utakmicama sa ”malim” klubovima, ali bi i plasman u Ligu Evrope bio lep uspeh. ”Karamele” su trenutno na osmom mestu, ali bi sa tri boda iz Birmingema došli na deobu petog mesta sa Vest Hemom, bar do okončanja zaostalog meča Junajteda i Liverpula. Evrton je imao dobru sezonu i prava bi šteta bila da je ne okončaju bar plasmanom u neki od evropskih kupova, što bi bio napredak u odnosu na prethodna izdanja Premijer lige. Međutim, kakav su sjajan početak imali, čini nam se da navijači nisu prezadovoljni trenutnim položajem. I Aston Vila je mnogo bolja nego prošle sezone. Tada su opstanak izborili u poslednjem kolu, mada su ih svi već videli ponovo u Čempionšipu. Sada su bili znatno bolji, a trenutno 11. mesto mogli bi i da poprave u preostalim utakmicama. Vila ima težak raspored do kraja sezone, posle ovog zaostalog meča igraće još sa Palasom i Totenhemom na strani, te u poslednjem kolu sa Čelsijem u Birmingemu. Everton bi mogao da iskoristi naredne dve utakmice koje igra na svom ”Gudisonu”. Dolaze im poslednjeplasirani Šefild junajted i Vulverhempton, pa bi sa maksimalnim brojem bodova u tri naredne utakmice, uključujući i ovu u Birmingemu, bili nadomak cilja. U poslednjem kolu Everton dočekuje novog šampiona Mančester siti, i mogli bi da iskoriste činjenicu da su ”građani” već prvaci i eventualno stignu do bodova. Predložićemo dvojku na ovom meču, Aston Vila nije slavila na tri prethodna duela kada su bili domaćini, dok je Everton na poslednjih 13 gostovanja izgubio samo od Čelsija. Za to vreme ”karamele” su dobile devet utakmica, a na poslednje tri nisu primile gol. Za dvojku se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 2.65.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 5.11.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.