Tip dana: Granada – Real Madrid: Desetkovani Madriđani bez prava na kiks na teškom gostovanju!

Poslednji meč vanrednog 36. kola španske La Lige nam donosi duel između Granade i Real Madrida koji će nam svakako dati mnoge odgovore kada je u pitanju borba za šampionsku titulu.
Susret između ova dva tima je zakazan za 22 časa.

Granada: Sjajne partije u Ligi Evrope!

Svi navijači Granade u potpunosti mogu da budu zadovoljni sa ovom sezonom. Naime, ova veoma simpatična ekipa se trenutno nalazi na sredini tabele, preciznije na desetom mestu, i ono što je svakako najbitnije je da ćemo ovaj tim i naredne sezone gledati u društvu najboljih, što je svakako bio primarni cilj.
Ipak, ne treba zaboraviti da je Granada prošle godine u svojoj povratničkoj sezoni u La Ligi došla do istorijskog plasmana u Ligu Evrope, gde su bili pravi hit.
Naime, ova ekipa je mimo svih očekivanja došla čak do četvrtfinala, gde su ipak eliminisani od Mančester Junajteda, ali zaista niko nije očekivao da će tim koji je do pre samo dve godine igrao u Segundi doći do plasmana u nokaut fazu drugog po kvalitetu evropskog klupskog takmičenja.
U prošlom kolu španske La Lige je Granada doživela drugi vezani poraz, i to pošto su poraženi na gostovanju kod Betisa, iako su prvo poluvreme rešili u svoju korist, ali su u nastavku susreta Andalužani zaigrali zaista sjajno i došli do potpuno zaslužene pobede.
Ovoga puta Granadi u goste dolazi Real Madrid, a poznato je da su izabranici Dijega Martineza posebno inspirasani protiv najkvalitetnijih španskih ekipa što smo najbolje videli pre dva kola kada je ova ekipa mimo svih očekivanja slavila na gostovanju kod Barselone, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Real Madrid: Mogu li Madriđani da odbrane titulu?

Apsolutno sve u svojim rukama su u nedelju uveče imali fudbaleri Reala, pošto im je pobeda nad Seviljom bila dovoljna za prvo mesto na tabeli na samo tri kola pre kraja šampionata.
Međutim, izabranici Zinedina Zidana su po ko zna koji put ove sezone uprskali pošto su na svom terenu odigrali nerešeno, a krajnji rezultat je bio 2:2, nakon čega kraljevski klub trenutno ima čak pet bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Atletiko Madrid i prosto moraju da pobede na ovom gostovanju kod Granade, a to svakako neće biti nimalo lak zadatak.
Inače, ne treba zaboraviti da su izabranici Zinedina Zidana nedavno eliminisani iz Lige šampiona i to pošto su u dvomeču bili lošija ekipa od Čelsija koji je potpuno zasluženo stigao do finala najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.
Pominjali smo da je Real u prošlom kolu remizirao na svom terenu protiv Sevilje, ali i do tog remija su došli jedva pošto je domaćin izjednačujući pogodak postigao u poslednjim trenucima susreta, a mora se priznati da su i te kako oštećeni na tom duelu.
Što se tiče mečeva na strani, do sada je ekipa iz Madrida odigrala sedamnaest mečeva na strani na kojima su izabranici Zinedina Zidana do sada doživeli samo jedan poraz, uz deset trijumfa, ali i čak šest remija.

Naš predlog

Madriđani prosto moraju da idu na trijumf u ovom duelu jer im samo to garantuje nastavak borbe za titulu šampiona Španije, zbog čega vam preporčujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.45.
Za očekivati je i da još uvek aktuelni šampion Španije postigne makar dva gola na ovom teškom gostovanju zbog čega vam savetujemo da odigrate igru G2+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.47.
Iz istog razloga vam savetujemo da probate i sa golovima pošto smo već imali prilike da vidimo da Granada voli da se nadigrava sa objektivno kvalitetnijim ekipama pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.