NAJVEĆE KVOTE U MERIDIANU: Real 1.80, Lajpcig 2.25, Verona 2.60

Završnice najjačih liga donose nam mnogo uzbuženja, ali to što je u negde rešeno pitanje šampiona ne znači da nećemo gledati vrhunski fudbal. Naprotiv, u Španiji je više nego zanimljivo, pošto favoriti očigledno “neće” titulu, a da li će im “pasti s neba” ostaje da vidimo. 

Jasno je da nas i ove nedelje čeka spektakl, a sve možete učiniti još uzbudljivijim ukoliko kliknete OVDE, preuzmete bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 dinara.

U Meridianu vas čekaju i NAJVEĆE KVOTE, pa vam u nastavku izdvajamo tri utakmice koje bi trebalo da se nađu na vašim tiketima:

ATLETIKO BILBAO – REAL MADRID, DVOJKA 1.80

(Nedelja 18:30)

Kada smo rekli da Španci “neće” titulu mislili smo na brojne kikseve Real Madrida, Barselone i Atletiko Madrida. Sada Zinedin Zidan injegova četa imaju novu priliku, a rival im je Atletiko Bilbao. Mnogi se nadaju sigurnoj pobedi Madriđana, ali tako smo mislili i pre nekoliko dana, pa… Znamo svi kakvi su se rezultati ređali. Neki bi rekli – sad ili nikad, a da li su Zidanovi izabranici spremni za takav pritisak – ostaje da vidimo.

LAJPCIG – VOLFSBURG, KEC 2.25

(Nedelja 20:30)

“Selimo” se kratko u Nemačku. Danas nas očekuje duel Lajpciga i Volfsburga, trenutno drugoplasirane i trećeplasirane ekipe na tabeli. Možda neki nisu očekivali ovakav rasplet, ali Lajpcig je partijama u Evropi u poslednje dve godine pokazao da raste u ozbiljan tim. Sada ima priliku da to potvrdi i da pokaže da ti rezultati nisu bili slučajni. 

VERONA – BOLONJA, KEC 2.60

(Ponedeljak 20:45)

Ako ste pomislili kako nećemo gledati sprske igrače – prevarili ste se. Serija A nam donosi i jedan, i te kako, zanimljiv duel. S jedne strane Darko Lazović, a sa druge Siniša Mihajlović. I Verona i Bolonja su u sigurnoj zoni, ali ni jednima ni drugima nije svojstveno da se predaju i da kalkulišu. Prema tome, udobno se smestite i uživajte, ali daćemo vam nagoveštaj da su ova dva tima u poslednjih pet međusobnih duela postigla 12 golova, pa – nemojte očekivati goleadu, ali veliku borbu – svakako da.

13 Comments

  1. Ko nema nalog u Meridianu,ako ga sada otvori moze sjajno da iskoristi bonus na ovu ponudu,ima jako dobrih meceva,kvote su super,treba iskoristiti i zaraditi neku lovu.

  2. Odlicne kvote u Meridianu..kompletna ponuda je top..mnogo igara raznovrsnih..bonusi fantasticni…vredi igrati u Meridianu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.