Tiket dana (nedelja, 16.05.2021)

tiket dana

Očekujemo da danas bude rešeno nekoliko dilema, igra se kompletno kolo u Španiji i Francuskoj, a ta dva šampionata imaju najdramatičniji finiš od pet najjačih evropskih liga.

Atletiko Madrid – Osasuna – 1,2+ @ 1.52 u Meridianbet

Jos samo dve pobede i ”jorgandžije” će slaviti šampionsku titulu. Ali, nema opuštanja za četu Dijega Simeonea. Za petama im je, još uvek, aktuelni šampion, gradski rival Real, koji ima samo dva boda manje, ali i bolji međusobni skor od Atletika, pa bi i jedan remi u preostala dva meča, mogao da bude koban za tim sa ”Vanda Metropolitana”. U pretposlednjem kolu Atletiko dočekuje Osasunu. Tim iz Pamplone je u zlatnoj sredini i bodovi mu ništa ne znače. Međutim, u poslednjem kolu ”jorgandžije” odlaze u goste Valjadolidu, a ovam timu to bi mogao da bude presudan meč u borrbi da sačuvaju status proligaša. Dakle, nikakvog kiksa protiv Osasune ne sme da bude, a na ruku Atletiku ide i to što Rela ima dve teške utakmice do kraja, prvo gostovanje u Bilbaou, pa meč sa Viljarealom u Madridu. Sve u svemu, Atletiko ima u svojim rukama sudbinu i sa šest bodova postaće novi šampioni. Za meč sa Osasunom predlažemo jedinicu, uz bar dva gola domaćina, jer ne očekujemo da Madriđani strahuju do poslednjeg zvižduka. Za kombinaciju 1,2+ u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 1.52.

Benevento – Krotone – 1,2+ @ 1.72 u Meridianbet

Najrealniji scenari je da ove dve ekipe naredni duel odigraju u Seriji B. Za Krotone je jasno da se vraća rang niže, a sva je prilika da ista sudbina čeka i ”veštice” iz Beneventa. Ovaj tim je dugo bio u sigurnojn zoni, a onda je naglo popustio i u poslednjih osam kola osvojio samo dva boda. Da sve bude tragikomično, poslednju pobedu ostvarili su na gostovanju kod Juventusa, kada su smatrali da su sve probleme rešili. Najteži udarac Benevento je doživeo porazom od Kalajrija na svom terenu pre sedam dana, a u vanrednom kolu su očekivano poklekli u Bergamu protiv Atalante. Pored trijumfa nad Krotoneom, Beneventu će trebati i pobeda u narednom kolu protiv Torina, što bi mogao da bude direktan okršaj za spas, ukoliko ”bikovi” ne savladaju Speciju. Dakle, nade ima i Benevento ne sme da propusti šansu da osvoji tri boda protiv rivala koji je odavno ispao. Ipak, ne smeju potceniti Krotone koji je u četvrtak pobedio Veronu i tako prekinuo niz od dva poraza. Jesenas je Krotone ubedljivo pobedio Benevento na svom terenu i to je još jedan znak upozorenja. Naš predlog je jedinica uz dva gola domaćina, a za 1,2+ u kladionici Meridianbet očekujte koeficijent 1.72.

Vest Brom – Liverpul – 2/2 @ 1.61 u Meridianbet

Velikom pobedom na gostovanju kod Junajteda u Mančesteru, u ranije odloženoj utakmici, Liverpul se vratio u igru kada je plasman u Ligu šampiona u pitanju. Čini nam se da ”redsi” sam odlučuju o svojoj sudbini, i da će, ako pobede na sve tri preostale utakmice, ipak u elitno takmičenje, što je posle dva uzastopna remija, sa Lidsom i Njukaslom, izgledalo skoro nemoguće. Nije bilo lako ni na ”Old Trafordu”, Mančester je poveo, ali na kraju Klopov tim dosta ubedljivo slavio. Odavno Liverpul nije nekom dao četiri gola, poslednji put Aston Vili u okviru FA kupa na početku 2021. godine. Za Vest Brom bodovi nemaju veliku važnost, oni bi eventualno mogli da završe na 18. mestu, pošto Fulam ima samo bod više, ali je to slaba uteha, pošto će se i oni i ”kolibari” vratiti u Čempionšip, posle samo jedne sezone u eliti. Vest Brom je zadužio LIverpul pošto mu je otkinuo dva boda na ”Enfildu” u prvom delu sezone, a ni prethodno gostovanje u Birmingemu za Liverpul nije završeno za ponos Protiv Aston Vile, na počektu sezone, ”redsi” su izgubili sa neverovatnoh 7:2. Sada neće biti rizika i Liverpul će sve rešiti već psle 45 minuta i pokušati da spase, šta se spasti da. Za prelaz 2/2 u kladionici Meridianbet kvota je 1.61.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 4.21.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.