Tiket dana (četvrtak, 20.05.2021)

tiket dana

Nećemo danas imati preveliki izbor, ali se tiket svakako može napraviti. Sve smo bliže kraju sezone, pa su i rezultati ponekad iznenađujući. Treba biti oprezan.

Genk – Antverp – 1,2+ @ 2.20 u Meridianbet

Dva kola su ostala da se odigraju u Belgijskom plej-ofu, a jedan bod je dovoljan Genku da obezbedi drugo mesto i nastup u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Ispada da je malo nedostajalo da možda dođu i do titule, ali ih je remi sa Anderlehtom dosta koštao. Ipak, sezona će na kraju biti više nego uspešna. Podsetimo da je Genk osvojio i Kup Belgije tako što je u finalu bio bolji od Standarda iz Liježa, a ako dođe i do vicešampionske titule, utisak će biti stvarno povoljan. Antverp je pobedio Genk na domaćem terenu u poslednjem kolu regularnog dela šampionata, ali se Genk revanširao odmah na startu doigravanja, slavivši na istom mestu 3:2. Antverp je na mestu koje vodi u Ligu konferencija, ali ima prliku da završi na trećem mestu i ode u Ligu Evrope, u kojoj je ove sezone igrao u grupnoj fazi. Nije to mali motiv za goste, ali je Genk kvalitetniji tim i predviđamo njegovu pobedu. Uz jedinicu dodajemo i dva gola domaćina, a za kombinaciju 1,2+ u kladionici Meridianbet iznosi 2.20.

Orhus – Brondbi – 2 @ 2.80 u Meridianbet

Danski plej-of ispao je zanimljiviji nego što smo se nadali. Mnogi su videli Mitjiland na tronu, ali je aktuelni šampion u prethodnom kolu jedva izbegao poraz na svom terenu od Randersa. Čak je gostima poništen pogodak u poslednjim trenucima. Imao je Brondbi veliku priliku da pobedom na ”Parkenu” u Kopenhagenu preuzem čelo tabele, ali trijumf nad FC Kopenhagenom nije jednastavna stvar, pogotvo kada su im se vratili i navijači. Domaćin je slavio sa 2:1, ostavio Brondbi na dva boda zaostatka za Mitjilandom, ali i sam prišao drugom mestu. Iz danske lige proplasirana ekipa ide direktno u Ligu šampiona, dok vicešampion mora u kvalifikacije. Dva kola pre kraja Brondbi i dalje ima šansu da završi kao prvak, ali se lako može dogoditi i da sklizne na treće mesto. Gostovanje u Orhusu je teško, domaćin je četvrti i sigurno će ostati na toj poziciji. Postoji šansa da dostignu i FC Kopenhagen na trećem mestu, ali to ne zavisi samo od njih. Kada je Brondbi bio domaćin, meč sa Orhusom u plej-ofu završen je nerešeno 2:2, dok je u regularnom delu prvenstva jednom pobedio Orhus, a jednom je bilo nerešeno. Dakle, Brondbi nema pobedu nad Orhusom ove sezone, a sada je prava prilika za to. Mada kladionice smatraju da je domaćin favorit, mi očekujemo pobedu gostiju, ne samo sad već i u poslednjem kolu protiv Nordsjelanda. Ukoliko bi Mitjiland napravio jedan kiks, to bi bilo dovoljno da Brondbi postae šampiona. Za dvojku se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 2.80.

Ukupna kvota na tiketu u kladionici Meridianbet iznosi 6.16.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.