Tip dana: Levante – Kadiz: Oba tima su ostvarila zacrtane ciljeve u ovoj sezoni! Ko će do trijumfa u prvom meču poslednjeg kola La Lige?

Od petka su na programu mečevi poslednjeg kola španske La Lige, a prvi duel se igra u Valensiji, gde će fudbaleri Levantea dočekati Kadiz.
Duel između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Levante: Jako loše partije u poslednje vreme!

Od Levantea smo u prethodnih nekoliko sezona uglavnom gledali dosta promenljive partije, ali bi ovaj tim uglavnom prvenstva završavao na sredini tabele.
To će između ostalog biti slučaj i ovog puta pošto se u ovom trenutku ekipa iz Valensije nalazi na četrnaestom mestu na tabeli, a eventualnim trijumfom u poslednjem kolu bi došli do pozicije broj dvanaest, što je nekako verovatno i realnost ovog tima.
Inače, u poslednje vreme Levante pruža katastrofalne partije, pošto su izabranici Paka Lopeza na pet poslednjih susreta bez trijumfa, a u tom periodu su doživeli čak tri poraza, uz dva remija.
U prošlom kolu je Levante doživeo poraz na gostovanju kod Hetaea kom su bodovi na tom meču doneli i opstanak u društvu najboljih, a na kraju je bilo 2:1.
Pre toga je ekipa iz Valensije vezala dva remija u šampionatu, i to prvo na gostovanju kod Alavesa kada je bilo 2:2, a nakon toga i na svom terenu protiv Barselone u jednom od najboljih mečeva u ovoj sezoni, koji je na kraju završen rezultatom 3:3, što je značilo i definitivni oproštaj Katalonca od borbe za titulu prvaka Španije.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu do sada je Levante odigrao osamnaest mečeva na svom stadionu na kojima je ostvario samo pet trijumfa, čak osam remija i pet poraza.

Kadiz: Sezona iznad očekivanja!

Prošle sezone je Kadiz igrao sjajno u Segundi što je ovoj ekipi između ostalog i donelo plasman u najkvalitetniji rang španskog fudbala.
Svakako da je primarni cilj kada je ova sezona u pitanju bio opstanak u društvu najboljih, do kog je Kadiz mimo svih očekivanja dosta rano stigao, pošto se u ovom trenutku novajlija u najkvalitetnijem rangu španskog fudbala nalazi na sredini tabele, preciznije na dvanaestom mestu.
Od samog starta La Lige je Kadiz krenuo dosta dobro i prvih nekoliko kola su proveli na poziciji koja vodi u Ligu Evrope, ali su kasnije stvari nekako došle na svoje mesto, i novajlija u ligi je očekivano dosta pao na tabeli.
U poslednjih pet mečeva Kadiz igra promenljivo, a u tom periodu su ostvarili dva trijumfa, doživeli dva poraza i jednom remizirali.
U prošlom kolu je jedno od najprijatnijih iznenađenja ovogodišnjeg izdanja španske La Lige poraženo na svom terenu od Elčea, a taj duel je završen rezultatom 1:3, uz podatak da su gostima bodovi u tom susretu bili preko potrebni pošto se trenutno nalaze na poziciji koja vodi u niži rang.
Inače, kada su u pitanju partije na gostovanjima, do sada je Kadiz odigrao osamnaest mečeva van svog terena, na kojima su ostvarili šest trijumfa, pet remija i sedam poraza.

Naš predlog

Biće ovo jedan meč bez rezultatskog značaja za oba tima, u kome prednost ipak dajemo domaćoj ekipi koja je u prošlosti znala da odigra izuzetno dobro na svom terenu. Zbog svega toga vam predlažemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.85.
Naravno, ni Kadiz koji igra sezonu iznad svih očekivanja nema šta da izgubi na ovom duelu, pa vam savetujemo da probate sa igrom GG, za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.53.
Za kraj, za očekivati je da ovo bude jedan duel sa dosta golova, zbog čega vam preporučujemo da odigrate igru 3+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.