Tip dana: Real Madrid – Viljareal: Madriđani moraju da potope “žutu podmornicu”, ali i da osluškuju vesti iz Valjadolida!

U subotu je izuzetno bogata ponuda za klađenje, a između ostalog ovo je i dan kada će pasti odluka o tome ko će biti novi šampion Španije. Zbog svega toga smo za vas ovog puta analizirali svakako najzanimljiviji duel poslednjeg kola španske La Lige u kom će fudbaleri Real Madrida dočekati Viljareal.
Meč između ova dva tima je zakazan za 21 čas.

Real Madrid: Sve oči uprte u Valjadolid!

Ako saberemo sve ono što se fudbalerima Reala dešavalo kada su povrede u pitanju, sigurno je da svi u klubu mogu da budu prezadovoljni što se Madriđani još uvek nalaze u trci za šampionskim peharom, pošto u ovom trenutku imaju dva boda manjka od Atletiko Madrida, uoči poslednjeg kola.
Računica je jasna kada je u pitanju najtrofejniji klub na svetu. Real mora da pobedi na svom terenu Viljareal, ali i da osluškuje vesti iz Valjadolida gde će gostovati Atletiko Madrid, a ono što je jako bitno je i podatak da su domaćinu bodovi preko potrebni u tom susretu, kako bi pokušali da opstanu u ligi.
Inače, u prošlom kolu su izabranici Zinedina Zidana uz dosta muke slavili na jednom od najtežih gostovanja u ligi kod Bilbaa, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Pre toga su Madriđani odigrali jedan od svojih najboljih mečeva ove sezone i slavili na gostovanju kod Granada, kada je bilo 1:4, a zaista, veliko je pitanje koji bi bili krajnji dometi ovog kluba da nije bilo ovoliko problema sa povredama.
Ne treba zaboraviti ni podatak da je kraljevski klub stigao čak do polufinala Lige šampiona, gde su nažalost eliminisani od Čelsija.
Za ovaj susret strateg Madriđana neće moći da računa na Karvahala, Krosa, Lukasa, Marvina, Mendija dok je nastup Serhija Ramosa pod velikim znakom pitanja.
U poslednjem međusobnom susretu između Reala i Viljareala, koji je odigran na “El Madrigalu” nije bilo pobednika, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Viljareal: Prioritet je osvajanje Liga Evrope!

Kada na klupi imate Unai Emerija nekako je to garancija za sjajne partije u evropskim takmičenjima. To se najbolje videlo i ove sezone, pošto su fudbaleri Viljareala mimo svih očekivanja stigli do velikog finala u Ligi Evrope, gde će naredne sedmice u velikom finalu odmeriti snage sa Mančester Junajtedom, koji ruku na srce jeste favorit na tom duelu.
Nakon sjajnih partija u grupnoj fazi drugog po kvalitetu evropskog takmičenja, “žuta podmornica” je eliminisala Salcburg, Dinamo Kijev, Dinamo iz Zagreba i na kraju u polufinalu favorizovani Arsenal, pa je sigurno da su izabranici Unai Emerija potpuno zasluženo došli u situaciju da se bore za trofej u Ligi Evrope.
Inače, kada je u pitanju španska La Liga, Viljareal je u prošlom kolu odigrao jedan fantastičan meč na svom “El Madrigalu” u kom su bez većih problema slavili protiv Sevilje, a taj duel je završen sa više nego ubedljivih 4:0, posle čega se “žuta podmornica” nalazi na sedmom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i šestoplasirani Betis, ali i bod manjka u odnosu na petoplasirani Real Sosijedad.
Ono što nikako nije dobro po izabranike trenera Emerija je podatak da imaju lošiji međusobni skor sa Betisom, pa u slučaju da na kraju šampionata oba tima imaju isti broj bodova prednost će dobiti Andalužani, a ta prednost bi u ovom slučaju mogla da znači i igranje u Ligi Evrope naredne sezone.
Inače, kada su u pitanju gostovanja, do sada je Viljareal odigrao osamnaest mečeva na strani u La Ligi, na kojima je ostvario sedam trijumfa, sedam remija i doživeo samo četiri poraza.

Naš predlog

Madriđani prosto moraju da trijumfuju na ovom susretu i da čekaju vesti iz Valjadolida, gde im je potrebno da Atletiko Madrid ne pobedi. Sa druge strane, Viljareal takođe juri trijumf na ovom gostovanju, ukoliko želi da izbegne igranje u Ligi Konferencija. Međutim, ne treba zaboraviti da “žutu podmornicu” već naredne sedmice očekuje veliko finale Liga Evrope, a poznato je da pobednik tog takmičenja ide direktno u Ligu šampiona, pa je sigurno da će se izabranici Unai Emerija više fokusirati na taj susret.
Zbog svega toga vam savetujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.45. Mišljenja smo da će domaćin postići makar dva gola na ovom meču, pa vam predlažemo da probate sa igrom D2+ za koju je Meridianbet pripremio kvotu 1.38.
Ako se osvrnemo na tradiciju, uglavnom u međusobnim mečevima između Reala i Viljareala ima pregršt golova, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.49.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.