Tip dana: Anže – Lil: Gosti na korak od šampionske titule!

U nedelju je izuzetno bogata ponuda za klađenje, a inače u ovom danu nas očekuju i mečevi poslednjeg kola francuske Lige 1, pa smo za vas ovog puta analizirali duel između Anžea i Lila.
Susret između ove dve ekipe kao i svi ostali mečevi u ovom kolu je zakazan za 21 čas.

Anže: Primarni cilj je ostvaren!

Poznato je da je godinama unazad glavna ambicija Anžea opstanak u društvu najboljih, pa ako stvari posmatramo na taj način onda slobodno možemo konstatovati da svi navijači ovog tima imaju pregršt razloga za zadovoljstvo pošto će njihovi fudbaleri i naredne sezone igrati u najkvalitetnijem rangu francuskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se Anže nalazi na dvanaestom mestu na tabeli i ima četiri boda viška u odnosu na Nant, koji se nažalost nalazi na 18. poziciji, koja je ujedno i poslednja koja garantuje selidbu u niži rang.
Ipak, ako bacimo pogled na sve ono što izabranici trenera Steana Moulina pružaju u poslednje vreme, onda svakako dolazimo do zaključka da su te partije ispod svih očekivanja.
Naime, Anže je na poslednjih pet susreta ostvario samo jedan trijumf uz čak četiri poraza, i sigurno da u takvom sledu događaja navijači ovog kluba mogu da budu prezadovoljni što će svoju omiljenu ekipu i naredne sezone gledati u Ligi 1.
U prošlom kolu je dvanaestoplasirana ekipa na tabeli poražena na gostovanju kod Marseja, a taj duel je završen rezultatom 3:2, dok je pre toga Anže konačno odigrao jedan dobar meč i slavio na svom terenu protiv već prežaljenog Dižona, kada je bilo ubedljivih 3:0.
Inače, u poslednjem međusobnom susretu između Anžea i Lila je slavio domaćin na ovom susretu a taj duel je završen rezultatom 1:2, što je jedan od dva poraza lidera na tabeli na svom stadionu u ovom šampionatu.

Lil: Mogu li fudbaleri Lila da prekinu višegodišnju dominaciju PSŽ-a?

Da je neko fudbalerima Lila ponudio da na kolo pre kraja šampionata budu na prvom mestu na tabeli i imaju bod viška u odnosu na drugoplasirani PSŽ, sigurno je da bi oni to oberučke prihvatili.
Međutim, zanimljivo je da je Lil još u prošlom kolu imao šansu da i matematički obezbedi titulu šampiona Francuske, ali su nažalost izabranici Kristofa Galtjea samo remizirali na svom terenu protiv Sent Etjena, a taj duel je završen bez golova.
Na sreću svih navijača ovog tima, najprijatnije iznenađenje francuske Lige 1 i dalje drži sve u svojim rukama i pobedom na gostovanju kod Anžea bi došli i definitivno do naslova prvaka, što niko nije mogao ni da prepostavi uoči početka prvenstva.
Na poslednjih pet susreta izabranici Kristofa Galtjea su dva puta remizirali, ali i ostvarili čak pet trijumfa, od kojih svakako izdvajamo veliki preokret na Žerlanu protiv Liona kada je domaća ekipa vodila sa 2:0, ali je onda u nastavku sureta lider Lige 1 zaigrao fantastično i slavio sa 2:3.
Inače, kada su u pitanju gostovanja, do sada je Lil odigrao osamnaest mečeva na strani i ubedljivo su najbolji gosti u ligi, pošto su u tom periodu ostvarili čak trinaest trijumfa, četiri puta remizirali i doživeli samo jedan poraz i to od Bresta, a ne treba zaboraviti da je ova ekipa vezala čak četiri trijumfa na strani zbog čega u izuzetno lepom raspoloženju putuju na ovo gostovanje.
Podsećamo vas da je Lil svoju poslednju šampionsku titulu osvojio pre tačno deset godina, a tada su prve zvezde tima bile Eden Azar, Žervinjo i Musa Sou.

Naš predlog

Gostima pobeda na ovom susretu donosi šampionsku titulu, pa vam zbog toga toplo preporučujemo da odigrate 2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.35.
Mišljenja smo da će lider na tabeli od prvog minuta krenuti silovito ka golu Anžea, zbog čega vam predlažemo da probate i sa prelazom 2-2 za koji je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.91.
Iz potpuno istog razloga vam predlažemo da probate i sa igrom I2+ koju kladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 2.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.