TRKA ZA PAMĆENJE: Isprati Formulu 1 i KLADI SE UŽIVO u Meridianu

Najbrži cirkus je ponovo sa nama, ovog puta se uz Formulu 1 “selimo” u Monako, gde ćemo imati priliku da uživamo u novoj “ludoj” trci.

Osim što je spektakl zagarantovan, možda ponovo vidimo neko obaranje rekorda, a nema sumnje da je Luis Hamilton i dalje silno motivisan, naročito sada kada mu nedostaju samo dve pobede do spektakularne brojke od 100 trijumfa.

Prethodne godine nismo imali priliku da gledamo trku u Monaku, zbog pandemije koronavirusa i to je bio prvi put još od 1954. godine da je šampionat održan bez ove trke. Ali, sada je vreme za povratak.

Luis Hamilton, Valteri Botas, Šarl Lekler, Sebastijan Fetetl i ostali su spremni za start, a da li ste vi spremni da se obogatite?

Pitate se kako to sad odjednom? Lako, za početak, kliknite OVDE, preuzmite bonus za sportsko klađenje, a onda “preuzmite volan” u svoje ruke. Dakle, samo JEDAN KLIK je dovoljan i keš je spreman na korišćenje, a uz UŽIVO KLAĐENJE koje vam je dostupno u najboloj kladionici u regionu, možete dobro da zaradite.

Dakle, nedelja je definitivno vaš dan!

13 Comments

  1. Najbolja ponuda za kladjenje u Meridianu..neverovatno dobre kvote…odlicni bonusi…najvise sportova za kladjenje definitivno u Meridianu

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.