Tiket dana (nedelja, 23.05.2021)

tiket dana

I subotnji tiket bio je dobitan, pa to očekujemo i u nedelju. Danas se stavlja tačka na šampionate u Engleskoj, Francuskoj i Italiji. Ali, ne samo tamo. Ovo je poslednji vikend u sezoni za klupski fudbal, pa ćemo se do jula i avgusta baviti Skandinavcima i Evropskim prvenstvom.

Nant – Monpelje – 1 @ 1.52 u Meridianbet

”Kanarinci” su ipak dobili šansu da opstanu u eliti. Najverovatnije će im trebati pobeda, ali bi u nekom razvoju događaja na ostalim utakmicima i bod mogao da bude dovoljan. Nant jeste trenutno na 18. mestu, koje vodi u baraž, ali suLorijan, Brest i Strazbur udaljeni samo po bod, a Bordo i Rems dva.Zanimljivo je da je Strazbur i Lorijan igrati međusobni duel, pa će Nant sa tri boda sigurno preteći bar jedno od ta dva rivala, a možda i oba. Ipak, u najvećem problemu je Brest. Oni sve drže u svojim rukuma, ali u poslednjem kolu dočekuju Pari Sen Žermen koji se još uvek nada odbrani titule, a za to im je neophodan trijumf, uz kiks Lila u Anžeu. Bez obzira šta Lil uradi, Parižani neće rizikovati u Brestu i ići će na pobedu. Dakle, karte su pogledale Nant na kraju, a njima nema druge nego da pobede nezainteresovani Monpelej. Gosti su trenutno osmi i čak i da pobede ostaće na istom mestu. Treba reći i da je Nant u fantastičnoj formi, vezao je četiri pobede i ne sumnjamo da će i petu. Za jedinicu se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 1.52.

Napoli – Verona – 1,3+ @ 1.52 u Meridianbet

Napolitanci pobedom uspevaju da izbore Ligu šampiona, a sa tri boda, gotovo sigurno, zauziamju treće mesto na kraju prvenstva. Nije to loš plasman posle jedne dosta turbulentne sezone, pogotovo jer se vraćaju u elitno takmičenje, što je bio prvi zadatak za Gatuzovu četu. Ali prvo moraju da skoče, da da kažu hop. Odnosno, moraju da pobede Veronu, tim koji je umao da zagorča život mnogim ekipama, pogotovo kao gost. Tim iz grada ljubavi je, između ostalih, na strani pobeđivao Lacio i Atalantu, a ostajao neporažen kod Milana, Juventusa i Fiorentine. Ipak, to je bilo u ranoj fazi prvenstva, a Verona igra dosta slabije od kada je obezbedila status za narednu sezonu. Već osam kola Verona ne zna za trijumf, još od gostovanja na Sardiniji, a Napoli je u poslednjih osam kola pobedio šest puta, a dva puta remizirao. Nema dileme da bodovi ostaju na stadionu ”Dijego Maradona”, a uz jedinicu predlažemo i golove, pošto je kvota samo za pobedu domaćina mizerna. Pored keca dodajemo i bar tri gola na meču, a koeficijent za kombinaciju 1,3+ u kladionici Meridianbet iznosi 1.52.

Arsenal – Brajton – 1,2+ @ 2.05 u Meridianbet

Sezona za ”tobdžije” bila je za zaborav. Pred poslednje kolo nalaze se tek na 9. mestu, ali bi uz povoljan razvoj na utakmicama u Mančesteru i Lesteru, mogli da zvarše na sedmom i tako izbore plasman u novoformiranu Ligu konferencija. Postavlja se pitanje koliko bi plasman u to takmičenje zadovoljio ambicije kluba sa ”Emirejtsa”, ali oni ne bi smeli da rizikuju da ne pobede u posledjem meču us ezoni i to pred navijačima. Brajton je u prošlom kolu pobedio Mančester siti, prvi put u istoriji i oni su sasvim zadovoljni svojim učinkom. Naravno da trenutno 16. mesto nije za ponos, ali je ”galebovima” najvažniji opstanak, a ove sezone su do njega stigli lakše nego prethodnih. Arsenal je bio ubedljiv na gostovanju Palasu i očekujemo da prvenstvo okonča pobedu, uz bar dva postignuta gola i tako se osveti Brajtonu za poraz na ovom stadionu u prethodnoj sezoni. Za kombinaciju 1,2+ u kladionici Meridianbet kvota je 2.05.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 4.74.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.