Tiket dana (utorak, 25.05.2021)

tiket dana

U narednim danima u centru pažnje biće utakmice baraža, ali i finala Kupova, tamo gde to takmičnje nije završeno. Igrače se i u ligama kojima inače poklanjamo manje pažnje.

Ararat – Alaškert – 2 @ 2.70 u Meridianbet

U zaostaloj utakmici 3. kola jermenske lige Ararat u Jerevanu dočekuje Alaškert. Gosti su mnogo bolji za sada, a prvenstvo je stiglo do 23. kola. Alaškert je trenutno drugi, ima samo bod zaostatka za vodećim Noahom, a sa pobedom u ovom meču preuzima vrh tabele. U prethodnom prvenstvu Alaškert je završio na trećem mestu, te će igrati u kvalifikacijama za Ligu komferenciju. Ararat je takođe igrao u plej-ofu prošle sezone, ali je takmičenje okončao na šestoj poziciji. Ararat je bez pobede u dva prethodna kola, osvojili su bod protiv šampiona Ararata-Armenije, a izgubili od Urartua, takođe na strani. Alaškert je vezao dve pobede, obe na strani, i to protiv Ararata-Armenije i Lorija, dva tima koja spadaju u kvalitetnije. Ovo je već četvrti okršaj ove dve ekipe u aktuelnom prvenstvu, dva puta su igrali u ligi i jednom u Kupu, a Ararat je bio uspešniji. Dobio je na gostovanju u Alaškertu, kao i meč u Kupu, dok je u Jerevanu bilo 0:0. Čini nam se da je gost, i pored svega, kvalitetniji, i da će slaviti u ovom meču. Naš predlog je dvojka, a koeficijent za nju u kladionici Meridianbet iznosi 2.70.

Leiknir – Hafnarfjordur – 2,2+ @ 1.72 u Meridianet

Zahuktava se islandska liga, ali ovo je i vreme kada se na to prvenstvo obraća više pažnje. Hafnarfjordur se polako vraća na stare staze, dobro je počeo sezonu, a bio bi na vrhu da nije poražen u prethodnom kolu na gostovanju kod KR Rejkjavika. Posle pet odigranih utakmica Hafnarfjordur ima deset bodova, tri puta su pobedili, i po jednom remizirali i izgubili. Čini se da je ovogodišnje prvenstvo dosta izjednačeno, pa bodove gube sve ekipe, i aktuelni šampion Valur, i rekorder po broju titula Rejkjavik. Leiknir je posle šest punih sezona ponovo u prvoligaškom društvu i ima u planu da tu bude i naredne sezone. Posle prvih pet utakmica osvojili su pet bodova. Savladali su Filkir, remizirali sa Stjarnanom i Brajdablikom, ali su vezali dva uzastopna poraza na strani, od Akurejrija i šampiona Valura. Kod Valura su igrali dosta dobro, držali se sve do pet minuta pre kraja kada su primili jedini gol. Ovde su gosti favoriti, i očekujemo njihov trijumf. Uz dvojku dodajemo i dva gola na goste, a za kombinaciju 2,2+ u kladionici Meridianbet dobija se kvota 1.72.

Ukupna kvota na tiketu za utorak u kladionici Meridianbet iznosi 4.64.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.