Tip dana: Crvena Zvezda – Partizan: Zvezda želi duplu krunu posle četrnaest godina, Partizan igra za spas sezone!

U utorak je izuzetno siromašna ponuda za klađenje, ali nas u ovom danu ipak očekuje finale srpskog Kupa, u kom će se na stadionu “Rajko Mitić” sastati Crvena Zvezda i Partizan.
Duel između ova dva tima je zakazan za 19 časova.

Crvena Zvezda: Kup bi bio kruna sjajne sezone!

Izabranici Dejana Stankovića igraju fantastično ove sezone i ne čudi što su došli do titule šampiona Srbije, obzirom da su crveno-beli šampionat završili bez poraza, pošto su na trideset osam odigranih mečeva ostvarili čak trideset pet trijumfa uz samo tri remija.
Ono što posebno treba naglasiti je podatak da je ekipa sa stadiona “Rajko Mitić” u proseku postizala po tri gola na svakom susretu, pa su tako na kraju došli do brojke od neverovatnih 114 postignutih golova.
Naravno, ne treba zaboraviti ni da je Zvezda sjajno igrala u Ligi Evrope, gde su bez većih problema stigli do plasmana u nokaut fazu, a onda je usledio onaj, sada već legendarni dvomeč sa italijanskim Milanom.
Kada se sve sabere i oduzme sigurno je da novi-stari šampion Srbije nije bio podređen rival na tom susretu, i to pošto je na stadionu “Rajko Mitić” bilo 2:2, dok je na “San Siru” ponovo bilo nerešeno 1:1, pa su Zlatan Ibrahimović i drugari zbog većeg broja golova u gostima došli do plasmana u samu završnicu drugog po kvalitetu evropskog takmičenja, ali su odmah na narednoj prepreci eliminisani od Mančester Junajteda.
Inače, izabranici Dejana Stankovića u ovom šampionatu imaju pozitivan skor sa Partizanom pošto na dva odigrana susreta imaju jedan trijumd i jedan remi, pa je sigurno da crveno-beli zbog svega toga u sjajnom raspoloženju dočekuju ovaj susret, pošto sasvim sigurno žele da dođu do duple krune nakon čak četrnaest godina.

Partizan: Crno-beli igraju za spas sezone!

Veliko je pitanje šta bi se desilo sa crno-belima da je na klupi ovog tima od samog starta šampionata seo Aleksandar Stanojević.
Naime, Partizan je šampionat završio na drugom mestu na tabeli uz čak trinaest bodova manjka u odnosu na prvoplasiranu Crvenu Zvezdu, pa će tako ovom timu ostati samo da se zadovolji sa vicešampionskom titulom, koja od ove godine donosi plasman u kvalifikacije za Ligu Konferencija.
U poslednjem kolu Ling Long Superilge Partizan je doživeo tek drugi poraz od kako je na klupu ovog tima seo Aleksandar Stanojević i to na tradcionalno teškom gostovanju kod Mladosti iz Lučana, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Inače, crno-beli su igrali fantastično ove sezone na svom terenu gde su na devetnaest odigranih susreta ostvarili čak osamnaest trijumfa uz samo jedan remi, i to u duelu sa Crvenom Zvezdom koji je završen rezultatom 1:1.
Međutim, što se tiče gostovanja, četa Aleksandra Stanojevića je odigrala devetnaest mečeva van svog terena na kojima su ostvarili trinaest trijumfa, samo jedan remi i čak pet poraza.
Ako se još malo osvrnemo na tradiciju kada su u pitanju mečevi sa Zvedom, na poslednjih pet međusobnih susreta vicešampion Srbije je ostvario dva trijumfa, dva remija i samo jedan poraz, i to u poslednjem meču između ova dva tima kada je na stadionu “Rajko Mitić” bilo 1:0.

Naš predlog

Po nepisanom pravilu u “večitom derbiju” uglavnom nema favorita i mišljenja smo da će to biti slučaj i ovog puta. Ipak, deluje nam da će i jedni i drugi žarko želeti da dođu do trofeja zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridanbet plaća sa kvotom 1.94.
Iz istog razloga vam savetujemo da probate i sa igrom 3+ za koju je Meridianbet pripremio fantastičnu kvotu 2.20.
Za kraj, ako sagledamo sve ono što su crveno-beli uradili ove sezone, kako u Ling Long Superligi, tako i u Ligi Evrope, deluje da je ipak četa Dejana Stankovića favorit na ovom derbiju, zbog čega vam predlažemo da odigrate 1 za koji je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 2.27.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.