Tip dana: Venecija – Čitadela: Meč odluke! Ko će u Seriju A?

U četvrtak je izuzetno zanimljiva ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali revanš meč finala plej-ofa za ulazak u Seriju A, u kom će Venecija na svom terenu dočekati Čitadelu. U prvom meču koji je odigran pre tri dana Venecija je u gostima slavila sa 0:1.
Revanš susret je na programu u 21 čas i 15 minuta.

Venecija: Još samo devedeset minuta do velikog povratka u Seriju A!

Fudbaleri Venecije se nalaze nadomak plasmana u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala, pošto su u prvom meču finala plej-ofa slavili na gostovanju kod Čitadele, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Jedini gol na tom duelu je postigao Di Marijano na startu drugog poluvremena, a mora se i priznati da je ekipa iz grada na vodi bila bolji tim na tom duelu i potpuno zasluženo došao do velike prednost uoči revanša koji nas očekuje večeras.
Inače, regularni deo šampionata je Venecija završila na petom mestu na tabeli a zanimljivo je da su u poslednjem kolu remizirali upravo sa Čitadelom, koja im između ostalog i gostuje ovog puta.
U četvrtfinalu plej-ofa izabranici Paola Zanetija su savladali Kjevo sa 3:2, dok su u polufinalu u dvomeču bili bolji od Lećea i to pošto su u prvom duelu na svom terenu slavili sa 1:0, dok je u gostima bilo 1:1, čime je Venecija ostvarila svoj primarni cilj u ovom plej-ofu, a to je svakako plasman u veliko finale.
Ono što sasvim sigurno sve navijače ovog tima može da obraduje je podatak da Venecija u plej-ofu ima maksimalan učinak na svom terenu pošto su kao što smo već pomenuli slavili prvo protiv Kjeva, a onda i protiv Lećea, pa nema nikakve sumnje da zbog toga u izuzetno lepom raspoloženju očekuju revanš protiv Čitadele, u kom će im za ulazak u Seriji A biti dovoljan i nerešen rezultat.

Čitadela: Može li ovaj tim do novog podviga?

Malo ko je očekivao da će fudbaleri Čitadele doći do plasmana u plej-of za ulazak u Seriju A, ali ova ekipa ne samo da je uspela to da ostvari, već su mimo svih očekivanja stigli do plasmana u veliko finale.
Krenimo redom. Čitadela je regularni deo šampionata završila na visokom šestom mestu na tabeli, a utisak je da su možda mogli i više od toga, pošto su u poslednja dva kola vezali dva meča bez trijumfa.
Bilo kako bilo tim iz regije Veneto u četvrtfinalu plej-ofa je napravio jedno iznenađenje, pošto su eliminisali Brešu koja je svakako u tom susretu važila za favorita.
Taj duel je završen rezultatom 1:0, a jedini gol na tom veoma važnom meču je postigao Federiko Proja.
Međutim nakon toga je Čitadela napravila još veće iznenađenje, pošto su u polufinalu plej-ofa eliminisali Moncu, koja je po mnogim mišljenjima važila za prvog favorita u ovom plej-ofu. U prvom duelu su izabranici Roberta Venturata odigrali fantastičan meč i slavili sa 3:0, da bi nakon toga doživeli poraz od 2:0 u revanšu, što je na veliku sreću svih navijača ovog tima bilo dovoljno za plasman u finale.
Nažalost, u prvom duelu finala plej-ofa. ovaj tim je poražen na svom terenu od Venecije, kada je bilo 0:1, pa im u revanšu predstoji izuzetno težak zadatak.
Inače, kada su u pitanju gostovanja u regularnom toku šampionata, Čitadela je odigrala devetnaest mečeva van svog terena i utisak je da se nisu proslavili pošto su u tom periodu ostvarili šest trijumfa, pet remija i čak osam poraza.

Naš predlog

Venecija ima lepu prednost iz prvog meča i deluje da bi ovo mogao da bude jedan ne preterano efikasan susret, zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom od 0-2 gola, za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.65. Gosti će učiniti sve da dođu do trijumfa u ovom revanšu jer im jedino to garantuje ulazak u Seriju A, iako to neće biti nimalo lak zadatak pošto je Venecija barem na papiru daleko kvalitetnija ekipa i mišljenja smo da neće izgubiti ni na ovom duelu, zbog čega vam predlažemo da probate sa duplom šansom 1X koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.30.
Za kraj, ne treba da nas iznenadi ako na kraju ne bude pobednika na ovom duelu zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate X koji Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.