Tiket dana (četvrtak, 27.05.2021)

tiket dana

Pored vanrednog kola u šampionatu Norveške, danas se igraju i utakmice baraža u Nemačkoj, Francuskoj, Italiji, Austriji, Švajcarskoj. Za jedan četvrtak, van sezone, sasvim dovoljno.

Ingolštat – Osnabrik – GG3+ @ 2.38 u Meridianbet

Prva utakmica baraža za popunu Cvajte igra se u Ingolštatu. Domaći tim je bio trećeplasiran u trećoj ligi, a gost na 16. mestu Cvajte. Mesta u drugoligaškoj konkurenciji ima samo za jednog. Ako se gleda neko iskustvo, zanimljivo je da je Ingolštat već bio u Bundesligi, u koju je ušao 2016. godine. Od tada klub je doživeo nekoliko padova i završio u trećoj ligi. Sada je ponovo ispustio šansu da se direktno plasira u Cvajtu, tamo su otišli drezdenski Dinamo i Hanza iz Roštoka, a oni će pokušati preko dvomeča sa Osnabrikom da budu treći klub. Gosti su mogli da opstanu u Cvajti da su slavili u poslednjem kolu protiv Auea u gostima. Vodio je Osnabrik na ovom gostovanju, ali je na kraju poražen sa 2:1. Iz Cvajte su ispali Braunšvajg i Vircburger, dok ”ljubičastima” iz Osnabrika ostaje šansa preko baraža. Inače Osnabrik je u Cvajtu ušao pre dve sezone, prošlu je nekko preživeo, ali je u ovoj imao ogromnih problema. Možda je Ingolštat čak i favorit u ovom dvomeču, ali naš predlog za prvi meč je igra gol-gol, uz bar tri pogotka, a smatramo da će se sve rešiti u revanšu u Osnabrku koji je na programu 30. maja. Za GG3+ u kladionici Meridianbet iznosi 2.38.

Sandefjord – Rozenborg – 2,2+ @ 1.99 u Meridianbet

”Ruže” su izgubile u prošlom kolu na svom terenu od Moldea, posle velikog preokreta u finišu meča. Vodio je Rozenborg u Trondhajmu sa 2:1 do 87. minuta, a na kraju je ostao praznih šaka. To je bio prvi poraz Rozenborga u ovoj sezoni, ali su Molde i Bode/Glimt već pobegli na dva boda udaljenosti, uz meč manje od jih, dakle, potencijalnih pet. U Trondhajmu su rešeni da vrate titulu šampiona, pa poraz od direktnog konkurenta im nikako ne ide na ruku. S duge strane ranijih sezona je uvek bilo da krenu loše, pa na kraju uspeju da sve prestignu. Naravno, u poslednje tri sezone to se nije događalo, pošto je zaostatak već na startu bio preveliki. Domaći Sandefjord je odigrao samo dve utakmice, jednu je dobio, a jednu izgubio. Zanimljivo je da su na svom terenu ubedljiov poraženi od Mjondalena sa 3:0, ali su zato doneli ceo plen sa gostovanja na severu zemlje, u Tromzeu, gde su slavili sa 3:1. Prethodno prvenstvo Sandefjord je okončao na 11. mestu, dok je Rozenborg zauzeo četvrto i izborio plasman u Evropu. Prethodni meč u Sandefjordu između ova dva rivala završen je bez golova, dok je u Trondhajmu slavio Rozenborg sa 2:1. Sada smatramo da će bodovi otići gostima, a retki su mečevi na kojima ”ruže” ne postignu bar dva gola. Na prvih pet su dali 13, pa očekujemo i sada bar dve lopte u mreži Sandefjorda. Za kombinaciju 2,2+ u kladionici Meridianbet dobija se kvota 1.99.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 4.74.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.