50 NIJANSI PLAVE: Ostrvljani vladaju Evropom, a o OVOME svi pričaju

Vreme je za fudbal i to onu najvažniju utakmicu sezone. U večerašnjih 90 minuta (ili možda i 120) staće čitava godina dva velika kluba, Mančester sitija i Čelsija.

Priznaćete, malo ko je očekivao da ćemo u finalu gledati dva premijerligaša, ali fudbal je tako hteo. Evropa će večeras dobiti novog prvaka, a sigurno će biti potvrđena dominacija Engleza.

Ostrvsko finale Lige šampiona garantuje spektakl, a povodom svega što nas očekuje od 21 čas kladioničarima smo spremili posebnu poslasticu.

SPECIJAL ZA KLAĐENJE – najveće kvote spremne su za finalni meč Lige šampiona, ali ne samo to! Sada imate priliku da pogodite ko će dati dva gola na meču, ko će postići gol glavom, koliko će kornera biti ili, možda, ime igrača koji će dobiti direktan crveni karton?!

Sve to uz nezaobilazni BONUS ZA KLAĐENJE od čak 1.500 DINARA!

A šta reći o duelu dva tima koja se poznaju više nego dobro. Samo ove sezone su odigrali tri meča, a “plavci“ iz Londona imaju pobedu više.

Ipak, ova utakmica je specifična kao i svako finale, a posebno ako se zna koji je ulog. Na primer, Siti nikada nije bio prvak Evrope, a sada ima šansu koja se praktično ne sme propustiti. Na drugoj strani, Čelsi zna kako je biti na “krovu“ Evrope, pošto ima titulu iz 2012. godine, ali zašto ne dodati još jednu?

Isto tako, Siti bi posle Premijer lige i Liga kupa mogao i do trećeg trofeja u sezoni, dok bi Čelsi na najbolji mogući način “spasio“ sezonu, pošto je u finalu FA Kupa izgubio od Lestera.

U svakom slučaju, očekuje nas spektakl u režiji dva engleska tima. Ali, imamo još jedan važan podsetnik, a to je da dok sedite u svojim domovima i pratite veliko finale – možete dobro da se obogatite!

Pitate se kako? Za početak, kliknite OVDE, preuzmite bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 DINARA, a onda se prepustite čarima vrhunskog fudbala i još boljih kvota.

Pep Gvardiola ili Tomas Tuhel – birajte kom stručnjaku ćete pokloniti svoje poverenje.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.