Tip dana: Rajo Valjekano – Lugo: Jedni za plasman u plej-of, drugi za opstanak u ligi! Ko će do trijumfa?

U nedelju je poprilično interesantna ponuda za klađenje, a pre svega, glavni fokus je svakako na početku brazilske Serije A, ali i na poslednjem kolu španske Segunde koje nam donosi pregršt zanimljivih duela.
Ovoga puta smo za vas analizirali duel između Rajo Valjekana i Luga koji je zakazan za 21 čas, kada uostalom i počinju svi ostali susreti ovog poslednjeg kola.

Rajo Valjekano: Sve je stalo u ovih devedeset minuta!

Od samog starta je bilo jasno da je primarni cilj Rajo Valjekana plasman u najkvalitetniji rang španskog fudbala, ali kako sada stvari stoje, odluka o tome će pasti u poslednjih devedeset minuta.
Ono što je i te kako bitno je podatak da se Rajo Valjekano trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi plasman u La Ligu, a valja napomenuti i da apsolutno sve zavisi od ovog tima, pošto ukoliko slave na svom terenu protiv Luga, kom gori pod nogama doći će sigurno do te šeste pozicije, jer u ovom trenutku imaju dva boda viška u odnosu na sedmoplasirani Hihon.
U prošlom kolu je Valjekano ostvario svoj treći vezani trijumf, pošto su na gostovanju kod Kasteljona pobedili sa 0:2, dok su pre toga fudbaleri ovog tima slavili i na svom terenu protiv Ovijeda, što je možda bio i jedan od najboljih mečeva ove ekipe u ovoj sezoni, a na kraju je rezultat bio 4:1.
Inače, kada su u pitanju mečevi na domaćem terenu, do sada je Rajo Valjekano odigrao dvadeset mečeva na svom terenu na kojima je ostvario čak jedanaest trijumfa, pet remija i samo četiri poraza, pa nema nikakve sumnje da Lugo očekuje izuzetno težak posao.
U poslednjem međusobnom susretu između ova dva tima Lugo je slavio sa 1:0, a veoma zanimljivo deluje podatak da su poslednja četiri susreta između Rajo Valjekana i Luga završena rezultatom 1:0, pošto je uvek pobeđivao domaćin.

Lugo: Može li ova ekipa do opstanka?

Za razliku od Rajo Valjekana koji sam odlučuje o svojoj sudbini, to nažalost nije slučaj sa fudbalerima Luga koji se uoči poslednjeg kola španske Segunde nalaze u izuzetno lošoj situaciji.
Naime, ovaj tim se trenutno nalazi na poslednjem bezbednom mestu na tabeli koje i naredne sezone donosi igranje u Segundi, međutim, Lugo ima isti broj bodova kao i Logronjes, koji se nalazi na poziciji koja vodi u treću ligu, a pritom na svom terenu dočekuju Las Palmas koji nema takmičarskih motiva na tom susretu.
Bilo kako bilo, mora se priznati da Lugo pruža sjajne partije u poslednje vreme pošto je ova ekipa na tri poslednja susreta bez poraza, a u tom periodu su ostvarili dva trijumfa i jedan remi, i sigurno je da nije bilo te sjajne mini serije, ova ekipa bi već bila drugoligaš.
U prošlom kolu je tim koji se nalazi na 18. mestu na tabeli slavio na svom terenu protiv Kartagine, a taj duel je završen rezultatom 2:1. Dvostruki strelac na tom veoma važnom meču po Lugo je bio Valentin kome su veoma interesantno to bili i prvi golovi u ovogodišnjem izdanju Segunde.
Inače, kada su u pitanju mečevi na strani, Lugo je nažalost najlošiji gost u Segundi, pošto su do sada odigrali dvadeset mečeva van svog terena na kojima su ostvarili samo dva trijumfa, šest remija i čak dvanaest poraza, što je zaista previše, i sigurno da su upravo te katastrofalne partije na gostujućim terenima nešto što najviše brine sve navijače Luga uoči gostovanja koje im odlučuje o sudbini.

Naš predlog

Verovatno da je ovo i najzanimljiviji meč ovog kola pošto će i jedna i druga ekipa ići na trijumf. Naravno, sve to nam može doneti golove na obe strane zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.93.
Iz istog razloga vam savetujemo i da probate sa dosta golova na ovom duelu, pa vam predlažemo da odigrate igru 3+ za koju kladionica Meridianbet plaća kvotu 1.83.
Za kraj, Lugo igra zaista fantastično u poslednje vreme i mišljenja smo da će uspeti da izbegnu poraz na ovom za njih ključnom duelu pa vam savetujemo da odigrate duplu šansu X2 koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.14.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.