Tip dana: Poljska – Rusija: Levandovski napada “Zbornaju komandu”!

U utorak nije preterano zanimljiva ponuda za klađenje, ali će oni pravi zaljubljenici u sportsko klađenje sasvim sigurno pronaći nekoliko zanimljivih parova. Jedan od njih je svakako i duel koji se igra u Vroclavu gde će selekcija Poljske dočekati Rusiju.
Duel između ove dve izuzetno kvalitetne reprezentacije je zakazan za 20 časova i 45 minuta.

Poljska: Kada u timu imate najboljeg fudbalera sveta sve je moguće!

Nema nikakve sumnje da Poljaci spadaju u jednu od najkvalitetnijih evropskih reprezentacija, ali je veliki problem što Robert Levandovski i drugari to jako retko pokazuju.
Naravno, plasman na Evropsko i Svetsko prvenstvo se retko kada dovodio u pitanje, ali nažalost na tim turnirima crveno-beli nisu ostvarili neki značajan rezultat, iako je evidentno da imaju kvalitet za to.
Kada su u pitanju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo koje je prvobitno trebalo da bude odigrano prošle godine, ali je zbog poznate situacije sa koronavirusom pomereno za ovu godinu, Poljaci su do plasmana došli bez većih problema i to pošto su u svojoj kvalifikacionoj grupi osvojili ubedljivo prvo mesto sa čak 25 osvojenih bodova.
Na deset odigranih susreta Robert Levandovski i drugari su ostvarili čak osam trijumfa, uz samo jedan remi, ali i jedan poraz, i to na gostovanju kod Slovenije, kada je bilo 2:0.
Inače, kada su u pitanju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo koje će biti odigrano naredne godine, Poljaci se za sada baš i nisu proslavili pošto se u ovom trenutku nalaze na četvrtom mestu u svojoj grupi sa samo četiri osvojena boda iz tri susreta. Do sada je ova selekcija ostvarila samo jedan trijumf u kvalifikacijama i to na svom terenu protiv Andore, dok su pored toga u jednom sjajnom susretu remizirali na gostovanju kod Mađarske, kada je bilo 3:3, ali i doživeli poraz na gostovanju kod Engleske u poslednjem kolu, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Rusija: Koji su krajnji dometi ove selekcije?

Pamtimo svi sjajne partije Rusije na prošlom Svetskom prvenstvu koje je odigrano upravo u ovoj zemlji. “Zbornaja komanda” je tada mimo svih očekivanja stigla čak do četvrtfinala, gde je zaustavljena od Hrvatske, koja je kasnije stigla čak do velikog finala.
Ono što je nekako najbitnije je podatak da su izabranici trenera Stanislava Čerčesova došli do plasmana na Evropsko prvenstvo i to pošto su u svojoj grupi zauzeli drugo mesto, uz čak dvadeset četiri osvojena boda, što je za šest bodova manje od neprikosnovene Belgije koja je imala maksimalan učinak, pošto su ostvarili svih deset trijumfa, uz neverovatnu gol razliku 40:3.
Bilo kako bilo, ta dva poraza su Rusi upravo i doživeli od Belgije, dok su izabranici trenera Čerčesova preostalih osam duela dobili, a to je svakako veliki uspeh.
Kada su u pitanju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo koje će biti odigrano naredne godine Rusija se u ovom trenutku nalazi na deobi prvog mesta sa Hrvatskom, pošto i jedna i druga selekcija ima po šest bodova.
U prva dva kola “Zbornaja komanda” je ostvarila dva trijumfa, i to prvo na gostovanju kod Malte, a onda i na svom terenu protiv Slovenije kada je bilo 2:1.
Međutim, u prošlom kolu su Rusi doživeli i svoj prvi poraz u ovim kvalifikacijama, pošto su na gostovanju kod Slovačke poraženi sa 2:1,

Naš predlog

Bez ikakve sumnje nas očekuje jedan i te kako zanimljiv susret, a nešto što svakako ne bi smelo da izostane su golovi zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 2.05.
Takođe, za očekivati je da i jedna i druga selekcija postigne makar po jedan pogodak na ovom duelu pa vam predlažemo da probate sa igrom GG za koju je Meridianbet pripremio kvotu 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.