Tiket dana (subota, 05.06.2021)

tiket dana

Nismo navikli na ovakve subote još prošle godine kada je pandemija bila u jeku. Ponuda je siromašna, ali se za sastavljanje tiketa uvek nađe materijala.

Rusija – Bugarska – 1,2+ @ 1.90 u Meridianbet

”Zbornaja komanda” će imati samo jednu proveru pred start Evropskog prvenstva. U Moskvu stižu Bugari, selekcija koja je ograla nerešeno sa Slovacima pre nekoliko dana. Upravo su ti Slovaci pobedili Rusiju u kvalifikacijama za Mundijal, pa ako je suditi po tim ishodima, neće Rusima biti lako. Ipak, domaća selekcija je mnogo kvalitetnija, a i motivisanija pred ovaj duel. Rusija već naredne subote startuje na kontnentalnom šampionatu. Njihov prvi rival je selekcija Belgije, a taj meč, kao i susret drugog kola protiv Finske, igraju na domaćem terenu u Sankt Peterburgu. Treći protivnik im je Danska, ali će tada morati da putuju u Kopenhagen, gde neće imati podršku navijača s obzirom da su Danci saopštili da neće dozvoliti ulazak gostujućim navijačima u zemlju. Bugarska je u procesu izgradnje novog tima, oni odavno nisu bili na neom velikom takmičenju, a neće ih biti na na EP-u. Što se Mundijala tiće, već posle tri odigrane utakmice sa sigurnošću možemo da kažemo da ih neće biti ni na narednom Mundijalu u Kataru. Rusija će se kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo okrenuti tek po završetku EURO-a, ali im je poraz od Slovačke dosta zakomplikovao situaciju. Ovde očekujemo pobedu Rusije, i bar dve lopte u mreži Bugara. Koeficijent za jedinicu, uz dva gola domaćina, u kladionici Meridianbet iznosi 1.90.

Vels – Albanija – 0-2 @ 1.71 u Meridianbet

”Zmajevi” će po drugi put uzastopno igrati na kontinentalnom šampionatu, što je veliki uspeh za selekciju koja pre toga samo jednom igrala na Mundijalu, daleke 1958. godine. Pre et godina u Francuskoj Vels je igrao u polufinalu, što je izazvalo pravu euforiju na Ostrvu, pošto su bili najuspešniji od svih reprezentacija iz Velike Britanije. Do plasmana na EURO Velšani su stigli osvojivši drugo mesto u grupi, iza Hrvatske, a ispred Slovačke i Mađarske. Žreb im je dodelio tešku grupu na EP, prva dva kola igraće u Azerbejdžanu, gde će im u Bakuu rivali biti Švajcarska i Turska, da bi u poslednjem kolu putovali u Rim na megdan Italiji. Već su odigrali jednu kontrolnu utakmicu, sastali su se u Parizu sa aktuelnim svetskim šampionpm Francuskom, i taj duel izgubili su sa 3:0. Protiv Albanije će igrati kao domaćini u Kardifu i u ovom meču važe za favorite. Možda će selektor Rajan Gigs isprobati neke taktičke zamisli, ali treba očekivati najjači sastav ”zmajeva” u ovoj generalnoj probi. Albanci su igrali na prethodnom EP-u, ali su sada bili daleko od plasmana. U novim kvalifikacijama za Mundijal u Kataru pobedili su na dva gostovanja, u Andori i San Marinu, ali su na svom terenu poraženi od Engleza. Mada očekujemo da Vels bude favorit, nekako nam se čini da je najsigurnije igrati na mali broj golova u ovoj utakmici. Za 0-2 gola u kladionici Meridianbet kvota iznosi 1.71.

Stomil – Legnjica – 2 @ 1.83 u Meridianbet

U gradu Olštinu na reci Leni domaći Stomlil igra sa Legnjicom u pretposlednjem kolu poljske druge lige. Za domaći tim ovaj meč nema rezultatski značaj, Stomil će završiti u sredini tabele, dok gosti iz Legnjice dolaze po bodove koji ih mogu uvesti u plej-of za plasman u elitni rang. Gosti su trenutno na sedmom mestu, samo jedno mesto ispod crte koja deli timove koji će u doigravanje, ali imaju samo bod manje od šestoplasirane Lečne. Ukoliko bi slavili u dva preostala kola, sada u Olštinu i u poslednjoj rundi kada budu igrali na svom terenu, imaće priliku da dođu do plasmana u doigravanje. U prvom delu sezone duel ove dve ekipe u Legnjici okončan je bez pobednika, bilo je 2:2, a sada predlažemo da odigrate dvojku i verujete u motiv gostiju. Za dvojku se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 1.83.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 5.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.