VELIKO UBRZANJE: Da li ste spremni za Baku i NAJVEĆE BONUSE na svetu?!

Znamo da svi jedva čekate Evropsko prvenstvo i Kopa Ameriku, te da je fudbal sada u fokusu, ali šta ako vam kažemo da vas ove nedelje čeka žestoko ubrzanje? 

Na kratko ćemo se “preseliti” u Azerbejdžan, tačnije u Baku, jer je vreme za ludu trku Formule 1 koja će nas pošteno “zagrejati” i doneti “tonu” adrenalina!

F1 šampionat je ove sezone više nego uzbudljiv, iako je Luis Hamilton i dalje u centru pažnje – nije dominantan kao što je bio prethodne sezone, što je sjajna stvar jer uživamo u vrlo neizvensim trkama, pa nema sumnje da će tako biti i u Bakuu. 

Ako nas pitate ko će trku završiti kao prvi – ne možemo baš da vam garantujemo, ali ono što možemo jeste da vas OVDE čeka sjajan bonus za sportsko klađenje u iznosu od 1.500 dinara, a zašto ga ne biste “zavrteli” baš za Formulu 1?

Ono što je posebno zanimljivo jeste da se Velika nagrada Azerbejdžana pod ovim imenom prvi put vozila tek 2017. godine, do tada je nosila naziv Velika nagrada Evrope. Ali, kako god da se zvala – donosila nam je spektakl. 

Od te 2017. godine trijumfovali su Danijel Rikijardo, Luis Hamilton i Valteri Botas, a upravo će njih dvojica i ovog puta voditi veliku bitku. 

U dosadašnjem delu sezone gledali smo pet trka, tri je najbrže izvozao Luis Hamilton, a na dve je najbolji bio Maks Verstapen. 

Da li će neko prekinuti njihovo nadmetanje – ostaje da vidimo, a za vas imamo još jednu lepu vest, a to je da na jednom mestu imate i UŽIVO KLAĐENJE. To se ne propušta, zar ne?

10 Comments

  1. Formula 1 je uvek takmicenje puno adrenalina i sjajno ga je uzivo pratiti….A jos je vece uzbudjenje uz Meridian!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.