Tip dana: Vitorija – Nautiko: I jedni i drugi žele više nego prošle sezone!

Ovog ponedeljka je poprilično slaba ponuda za klađenje, pa smo za vas analizirali jedan duel brazilske Serije B, i to meč između Vitorije i Nautika.
Duel između ova dva tima je zakazan za jedan sat iza ponoći.

Vitorija: Primarni cilj je plasman u Seriju A!

Prošlu sezonu su fudbaleri Vitorije završili tek na četrnaestom mestu na tabeli, i sigurno je da je ova ekipa predstavljala jedno od najvećih razočarenja u drugom po kvalitetu rangu brazilskog fudbala.
Veliko je pitanje i šta bi se desilo sa ovom ekipom da na poslenja tri susreta nisu zabeležili sve tri pobede i tako se pomakli iz opasne zone, ali i na najbolji mogući način završili poprilično lošu sezonu.
Ovoga puta je uprava tima postavila visoke ciljeve, a primarni će svakako biti plasman u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala, iako će to biti dobrano težak zadatak.
U prvom kolu Serije B Vitorija se baš i nije proslavila pošto je na gostovanju kod Gvaranija odigrala 1:1, međutim, to možda i nije tako loš rezultat ako uzmemo u obzir da je Gvarani u drugom kolu demolirao Operario na gostovanju, a taj duel je završen sa 2:5.
Prošle sezone je Vitorija pružala promenljive partije na domaćem terenu pa su tako fudbaleri ove ekipe na devetnaest odigranih mečeva ostvarili osam trijumfa, šest remija i pet poraza, a svakako treba dodati da na poslednja četiri meča na svom terenu ne znaju za poraz, i sigurno je da će želeti da produže tu svoju seriju i u novom šampionatu.
Podatak koji treba napomenuti je da Vitorija na šest poslednjih međusobnih susreta protiv Nautika ne zna za trijumf, a poslednju pobedu su ostvarili još davne 2013. godine.

Nautiko: Opstanak, i nešto više ako se ukaže prilika!

Sa druge strane, Nautiko je na kraju prošle sezone bio na prvom bezbednom mestu na tabeli koje garantuje opstanak u ligi.
Naime, ova simpatična ekipa je na kraju završila na šesnaestom mestu na tabeli, ali su na sreću imali pet bodova viška od sedamnaestoplasiranog Figueirensea koji je na kraju nažalost završio u trećoj ligi.
U jednom trenutku je situacija bila poprilično ozbiljna, ali je onda Nautiko kada je to bilo najpotrebnije odigrao svoje najbolje mečeve u Seriji B i ostao u drugom po kvalitetu rangu brazilskog fudbala.
Kada je nova sezona u pitanju, utisak je da navijači ovog tima mogu da budu i te kako zadovoljni pošto su njiihovi fudbaleri u prvom kolu ostvarili trijumf na svom terenu protiv CSA, a taj duel je završen sa minimalnih 1:0.
Od prvog do poslednjeg minuta je Nautiko bio bolja ekipa na terenu, a zanimljivo je da su gostima za devedeset minuat igre dozvolili samo jedan šut u okvir gola.
Ako se osvrnemo na partije na gostovanjima ovog tima iz prošle sezone, dolazimo do podatka da je Nautiko odigrao devetnaest mečeva na strani na kojima je ostvario samo dva trijumfa, pet remija i čak dvanaest poraza što ovu ekipu čini najslabijim gostom u ligi.
U poslednjem međusobnom susretu između Vitorije i Nautika nije bilo golova, a zanimljivo je da je i pre toga meč završen rezultatom 0:0.

Naš predlog

Svakako da će oba tima ići na trijumf na ovom susretu, ali kada se ipak sve sabere i oduzme, mišljenja smo da su fudbaleri Vitorije ipak blagi favoriti na ovom duelu, jer su papiru kvalietniji sastav, pa vam zbog toga savetujemo da odigrate duplu šansu 1X koju kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.49.
Vrlo lako bi ovo mogao da bude i jedan efikasan duel, zbog čega vam preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.37.
Za kraj, za one najhrabrije, savetujemo vam da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa fantastičnom kvotom 3.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.