Tiket dana (ponedeljak, 07.06.2021)

tiket dana

Jedan od dana sa najslabijom ponudom od početka godine je pred nama. U očekivanju starta Evropskog prvenstva ostaje nam da se zanimamo sa pripremnim utakmicama reprezentacija, kao i mečevima iz južnoameričkih liga.

Ukrajina – Kipar – 1,0-2 @ 3.00 u Meridianbet

Domaća selekcija ima generalnu probu pred start Evropskog prvenstva, dok se Kiprani pripremaju za septembar i nastavak kvalifikacija za Mundijal u Kataru. Ukrajina je već odigrala jedan kontrolni meč, pobedili su, takođe na svom terenu, selekciju Severne Irske minimalnim rezultatom. Jedini strelac bio je Zubkov, još u ranoj fazi meča, a tim trijumfom selekcija Andreja Ševčenka prekinula je niz od sedam uzastopnih utakmica na kojima nisu osetili slast pobede. Njih na EP očekuju dueli sa reprezentacijama Austrije, Holandije i debitanta Severne Makedonije, pa fudbalska javnost u ovoj zemlji očekuje da se oni nađu u nokaut fazi. U kvalifikacijama za Mundijal u Kataru Ukrajina nije startovala po očekivanju. Jesu u prvoj utakmici iznenadili svetske šampione Francuze u Parizu i otkinuli im bod, ali su onda dva puta kiksirali na svom terenu, remizirajući sa Finskom i Kazahstanom. Teško će do prvog mesta u grupi, pa je prvi cilj da zauzmu drugu poziciju i pokušaju preko baraža da se domognu Katara. Kipar već godinama nema neki značajniji rezultat, ni u kvalifikacijama za EURO, ni za Mundijal, a nisu se proslavili ni u novoformiranoj Ligi nacija. Ipak, u poslednje vreme pokazuju mnogo bolja izdanja, a i rezultati su zapaženiji. U prva tri kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo Kipar je uzeo četiri boda. Pobedili su Sloveniju i remirizali sa Slovačkom na Kipru, dok su minimalno poraženi od Hrvatske u gostima. Naravno da je plasman na Mundijal nemoguća misija, pa je njihov glavni cilj naredna Liga nacija, preko koje bi mogli do baraža za naredni EURO. Kipar je već igrao sa jednim učesnikom Evropskog prvenstva, pre nekoliko dana izgubili su u Mađarskoj sa 1:0. Očekujemo pobedu Ukrajine, ali ne i neku goleadu. Domaćin neće forsirati, važno je da svi ostanu zdravi, pa uz jedinicu predlažemo i igru na mali broj golova. Za 1,0-2 u kladionici Meridianbet kvota iznosi 3.00.

Feniks – Vilja Espanjola – 1 @ 1.80 u Meridianbet

Ovo je meč elitnog ranga u Urugvaju. U pitanju je Apertura, a tek je 4. kolo na programu. Trenutno je u Južnoj Americi mnogo problema sa pandemijom, pa se u pitanje dovodi i odigravanje Kopa Amerika. Naime, Argentina i Kolumbija su odustali od organizacije ovog takmičenja, koje je preuzeo Brazil. Međutim, javnost u zemlji karioka se buni i pitanje je šta će se sve dogoditi u narednim danima. Dok se selekcija Urugvaja sprema za to takmičenje, najbolje ekipe igraju prvenstvo. Domaći Feniks je klub sa turbulentnom istorijom, pošto je uvek na relaciji između prve i druge lige. Često ispadaju iz elite, ali se dosta brzo i vrate. Njihov najveći uspeh je plasman u Kopa Libertadores pre skoro deceniju, ali se takav rezultat neće skoro ponovoti. U novom prvenstvu, posle tri utakmice, imaju po pobedu, remi i poraz. Slavili su u gostima protiv Rentistasa, onda igrali bez golova sa slavnim Penjarolom, da bi poraz upisali u prošlom kolu od Montevideo sitija. Ipak, protiv Vilja Espanjole su favoriti, pošto gosti iz prestonice nemaju mnogo uspeha u elitnom rangu. Oni su imali velikih finasijskih problema pre desetak godina, kada su morali i da napuste najjači rang na sredini šampionata. Sad su se vratili i žele po svaku cenu da izbore opstanak, za više, jednostavno, nemaju potreban kvalitet. Vilja Espanjola ima samo jedan bod iz tri utakmice, osvojili su ga na startu Aperture protiv Progresa, a onda su doživeli dva poraza, protiv Sid Amrike i Plaza Kolonije. Ovde je domaćin bliži uspehu i predlažemo vam jedinicu. Za nju se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 1.80.

Ukupna kvota na tiketu za ponedeljak u kladionici Meridianbet iznosi 5.40.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.