ZAGREVANJE ZA EURO: Da li je Mbape spreman da rešeta mreže?!

Vremena je sve manje – Evropsko prvenstvo se bliži, a to znači da nas čeka pravi fudbalski spektakl!

Zvezda je mnogo, to garantuje “brdo” golova i maestralnih poteza, koji će se prepričavati, a u glavnoj ulozi biće Kilijan Mbape.

Pre nego što se posvetimo njemu, pravo je vreme da vam kažemo da vas pored stanardnog bonusa od 1.500 dinara za sportsklo klađenje, čeka još jedan poklon – 100% BONUS na uplatu depozita!

Ali, ni to nije sve. Još jedna fantastična vest: samo od 11. juna do 11. jula – odigraj najviše tiketa u Meridianu i osvoji Audi A4 i brdo bonus novca za klađenje.

A, koliko Mbape može na ovom šampionatu?

Kako je već godinama u vrhu svetskog fudbala i važi za jednog od najboljih fudbalera današnjice, neretko zaboravimo da je Kilijan Mbape rođen 1998. godine. To znači da ima samo 22 godine, a da je tako mlad već svetski šampion, glavna zvezda nacionalnog tima Francuske i pravi vođa francuskog Pari Sen Žermena.

– Ljudi imaju iste snove. Moji drugari i ja se nismo nadali da ćemo biti fudbaleri. Nismo to očekivali, niti planirali, samo smo jednostavno sanjali – rekao je Mbpae jednom prilikom i evo – živi je dokaz da se snovi otvaruju.

Za A selekciju Francuske debitovao je sa samo 18 godina, tri meseca i pet dana. Poverenje mu je ukazao Didije Dešam, a on je uzvratio na sjajan način – na 42 utakmice postigao je 16 golova. I nema nameru da stane.

Naprotiv, njegovo vreme tek dolazi. Ove godine nije uspeo da sa PSŽ-om dođe do trofeja Lige šampiona, ali ima priliku da “zaleči rane” baš na ovom Evropskom prvenstvu.

Daleko od toga da će Francuskoj biti lako, ali ako zaigraju kako znaju i ako Kilijan Mbape bude imao podršku svojih saigrača – teško će ga neko zaustaviti.

Cilj? Titula evropskog šampiona, naravno, ali ima nešto i u individualnim nagradama. Konkurencija je velika, ali Mbape ima priliku da postane i najbolji strelac ovog šampionata.

Ono što je posebno zanimljivo jeste da vas u Meridianu čeka kvota 9.00 na Mbapea, pa ako verujete u njega – znate šta vam je činiti.

11 Comments

  1. Svasta nas moze iznenaditi na prvenstvu,ali Meridian ima ogromnu ponudu igara,pa bukvalno mogu odigrati sta pozelim

  2. Mbape je jedan od najboljih fudbalera danasnjice,pripada reprezentaciji Francuske i apsolutni je sampion Evropskog prvenstva,i kao strelac medju najboljima! Bice on novi Ronaldo!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.