Tiket dana (četvrtak, 10.06.2021)

tiket dana

Evropsko prvenstvo u fudbalu startuje sutra, i narednih mesec dana najviše pažnje posvetićemo najboljim kontinentalnim selekcijama. Današnja ponuda nije sjajna, ali se na teren vraćaju Finci.

Inter Turku – Mariehamn – 1/1 @ 2.02 u Meridianbet

Tim iz Turkua biće, sudeći po dosadašnjim izdanjima, jedini konkurent Helsinkiju u borbi za titulu. Ekipa iz prestonice brani naslov osvojen prethodne sezone, ali je Inter posle šest odigranih kola samo jedan bod iza njih. Inter je pobedio pet puta, dok je poražen samo na gostovanju Lahtiju. Finska fudbalska javnost više pažnje u ovim danima posvećuje Evropskom prvenstvu, na kome će igrati i selekcije ”zemlje 1000 jezera”, po prvi pu u svojoj istoriji. Finska nikad nije igrala na nekom velikom takmičenju, i debitovaće ove godine. Prvoligaši će igrati ligu bez smetnji, pošto je gro reprezentativaca u stranim ligama. Mariehamn je u lošoj formi bio pre kratke pauze u prvenstvu. Oni su vezali tri uzastopna poraza i trenutno imaju šest bodova. Zanimljivo je da su se ove dve ekipe već dva puta sastale ove godine, jednom u Kupu, a jednom su snage odmerili u prijateljskom duelu. Oba je dobio Inter, pa ne sumnjamo da će i treći. Domaćin je veliki favorit, a mi vam predlažemo prelaz 1/1 sa koeficijentom 2.02 u kladionici Meridianbet.

Estonija – Letonija – x2,0-2 @ u Meridianbet 2.80

Baltičke reprezentacije su bile daleko od plasmana na EURO, pa odmeravaju snage u tkz Baltičkom kupu. Igra se po jednokružnom bod sistemu, a ovo je poslednja utakmica. Obe ove selekcije pobedile su Litvaniju u prvom meču, Estonci su slavili u Viljnusu sa 1:0, dok je Letonija bila bolja od Litvanije na svom terenu sa 3:1. Zbog pobede sa dva gola razlike, Letoniji je dovoljan remi u Talinu da bi postali pobednici Baltičkog kupa, ali je Estonija domaćin i favorit u ovom meču. Nove kvalifikacije za Mundijal Estonija je započela izuzetno loše i već pole dve utakmice oprostili su se od ambicija da mogu da naprave čudo. Poraženi su od Češke sa 6:2 na svom terenu, a onda su izgubili i na gostovanju U Belorusiji. Nisu mnogo uspešniji ni Letonci, daleko su ona vremena kada su uspeli da se plasiraju na EURO, pa sada uglavnom služe za popravljanje gol razlike. Nemci su ih pre tri dana deklasirali u prijateljskom meču, bio je čak 7:1 za ”pancere”, a ni u kvalifikacijama za odlazak U katar nisu bili preterano uspešni. Odigrali su tri meč, poraženi su od Crne Gore u Rigi i Holandije u gostima, dok su napravili ne malo iznenađenje osvojivši bod u Turskom, bilo je 3:3. Gosti su u boljoj poziciji, mogu da čuvaju i početni rezultat, ali su, po nama, i nešto kvalitetniji sastav. Smatramo da Letonija neće izgubiti u Talinu, pa vam predlažemo duplu šansu x2, uz mali broj golova. Za kombinaciju x2,0-2 u kladionici Meridianbet dobija se koeficijent 2.80.

Ukupna kvota na tiketu za četvrtak u kladionici Meridianbet iznosi 5.66.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.