Tiket dana (subota, 12.06.2021)

tiket dana

Evropsko prvenstvo se polako zahuktava i danas će se igrati čak tri utakmice. Duel Švajcarske i Velsa kompletiraće prvo kolo u A grupi, a na programu su i dva meča iz grupe B.

Vels – Švajcarska – 2 @ 2.35 u Meridianbet

I jedni i drugi žele u nokaut fazu, a posle šta bude. Velšani se sigurno sa neskrivenim zadovoljstvom prisećaju prethodnog Evropskog šampionata na kome su igrali u polufinalu, što je njihov ubedljivo najveći uspeh u istoriji. ”Sajdžije” su redovni učenici najvećih takmičenja, ali osim prolaska grupe nikako da naprave korak više. Švajcarska ima iskusan tim, na klupi je i dalje selektor Vladimir Petković, i ovo bi moglo da bude prvenstvo na kome će napraviti nešto veliko. ”Zmajevi” i dalje najviše zavise od Gereta Bejla kome bi ovo mogao da bude oproštaj od reprezentativnog dresa, ali su tu i Aron Ramzi, te mladi fudbaler Mančester junajteda Danijel Džejms. Umesto Rajana Gigsa koji je uhapšen u aprilu zbog nasilja u porodici, na klupi Velsa je njegov pomoćnik Rob Pejdž. Pored ove dve selekcije u A grupi su još Italija i Turska, pa osvajanje jednog od dva prva mesta neće biti nimalo lak zadatak. Smatramo da su Švajcarci kvalitetniji tim, ali ne smemo potceniti motivacu Velšana. Ipak, naš predlog je pobeda Švajcarske na startu, a za dvojku se u kladionici Meridianbet dobija koeficijent 2.35.

Danska – Finska – 1/1,2+ @ 2.84 u Meridianbet

Dve ekipe sa severa Evrope sastaju se u Kopenhagenu. Dakle, osim što su kvalitetniji i iskusniji, Danci imaju i prednost domaćeg terena u ovom meču. Za Fince je ovo istorijski dan, igraju svom prvi meč na nekom velikom fudbalskom takmičenju i sigurno je da neće istaći belu zastavu unapred. Ipak, ”vikinzi” moraju da doniju ovaj duel ukoliko đele, a sigurno je da žele, plasman u nokaut fazu. Pored Finaca i Danaca, u B grupi su još Rusija i Belgija, a to su mnogo opasniji protivnici od tima ”zemlje 1000 jezera”. Sam odlazak na EURO je kruna ove generacije finskih fudbalera predvođenih Temu Pukijem, najboljim igračem svih vremena, koji je rame uz rame sa Jarijem Litmanenom. Selektori ove dve ekipe su manje poznati javnosti, Finsku predvodi Marku Kanerva, stručnjak koji je tek desetak godina u ovom poslu, a predvodio je omaldinsku reprezentaciju ranije. Na klupi Danske je Kasper Hjulmand, kome će ovo takođe biti prvo veliko takmičenje. U takvim okolnostima, Danska je ipak iskusniji tim i očekujemo njihov trijumf. Da bi kvota bila bolja dodajemo prelaz 1/1 uz bar dva gola ”vikinga”. Za kombinaciju 1/1,2+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.84.

Ukupna kvota na tiketu za subotu u kladionici Meridianbet iznosi 6.67.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.