Derbi dana: Engleska – Hrvatska: Repriza polufinala Mundijala i prvi veliki derbi na Evropskom prvenstvu!

U nedelju su na programu tri meča na Evropskom šampionatu, a ovaj dan nam donosi i prvi derbi i to duel između Engleske i Hrvatske, što će ujedno biti i repriza polufinala prošlog Mundijala, u kom su Hrvati nakon trijumfa došli do ogromnog uspeha i plasmana u veliko finale gde su poraženi od Francuza.
Duel između ova dva tima je zakazan za 15 časova.

Engleska: Jedni od najvećih favorita za osvajanje EURA!

Čini se da Englezi još od one generacije Bekama, Džerarda, Lamparda i ostalih nisu imali ovako kvalitetnu reprezentaciju, i sa punim pravom ih kladionice smatraju za jednog od najvećih favorita za osvajanje Evropskog šampionata, pogotovu ako uzmemo u obzir da se finale prvenstva igra u njihovoj domovini, na “Vembliju”.
Izabranici Gareta Sautgejta koji je bez ikakve sumnje u potpunosti trgao ovu selekciju su u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo zauzeli prvo mesto u grupi i to pošto su na osam odigranih mečeva ostvarili čak sedam trijumfa uz samo jedan poraz i to na gostovanju kod Češke, koja se kao drugoplasirana plasirala na prvenstvo startog kontinenta.
Sa odličnim partijama je “Gordi Albion” nastavio i u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo koje će biti odigrano naredne godine pošto se Englezi posle tri odigrana kola nalaze na prvom mestu na tabeli uz maksimalnih devet osvojenih bodova, a ono što takođe treba naglasiti je da je ova selekcija do sada primila samo jedan gol i to na svom terenu protiv Poljske od koje su u prošlom kolu bili boli sa 2:1, a pobedonosni susret na tom meču delo je Megvajera, koji je pogodio na pet minuta pre isteka regularnog toka meča.
I ovog puta se sasvim sigurno najviše očekuje od Harija Kejna koji želi da ponovo dođe do titule najboljeg strelca šampionata, što se desilo pre tri godine na Mundijalu u Rusiji.
Inače, poslednji međusobni meč su ove dve selekcije odigrale u Ligi nacija, i na tom duelu je “Gordi Albion” slavio sa 2:1, i tako se na najbolji mogući način osvetio Hrvatima za poraz u polufinalu Svetskog prvenstva.

Hrvatska: Mogu li “vatreni” da ponove uspeh sa Mundijala?

Iako je Hrvatska na prošlom Mundijalu koji je održan u Rusiji mimo svih očekivanja došla do vicešampionske titule, deluje da im fudalska javnost ne daje prevelike šanse za neki ozbiljniji rezultat na prvenstvu.
Naime, treba priznati da će “vatreni” na ovom turniru igrati bez Rakitića, Mandžukića, Subašića koji su rekli zbogom nacionalnom timu, pa se ponovo kao i u nekoliko poslednjih godina najviše očekuje od Luke Modrića koji bi trebalo da uzme dirigentsku palicu i povede svoj tim ka nokaut fazi, đto će bez ikakve sumnje biti dobrano težak zadatak.
U kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo su Hrvati dosta teže nego što se oćekivalo došli do plasmana na završnicu, pošto su sve to obezbedili u poslednjem kolu regularnog dela kvalifikacija, i to na svom terenu protiv Hrvatske pošto je taj duel završen rezultatom 3:1.
Pored Luke Modrića koga smo već pomenuli u pozitivnom kontekstu, valja napomenuti da su sjajne sezone imali i Mateo Kovačić i Marselo Brozović koji zajedno sa Modrićem treba da čine neprobojni bedem na sredini terena, što će i te kako biti najjača linija u timu.
Inače, kada su u pitanju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, izabranici Zlatka Dalića su na samom startu doživeli poraz i to na gostovanju kod Slovenije, dok je nakon toga aktuelni vicešampion sveta ostvario dva vezana trijumfa pa se posle tri odigrana kola nalazi na prvom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i drugoplasirana Rusija.

Na predlog

Utisak je da Hrvati ne igraju na onom nivou od pre tri godine što bi svakako mogla da iskoristi Engleska, zbog čega vam hrabro preporučujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.73.
I jedni i drugi žele trijumf pa svakako možemo očekivati jedan otvoren susret zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 2.15.
Iz istog razloga vam predlažemo da probate i sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet odredila fantastičnu kvotu 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.