FUDBALSKA GROZNICA TRESE PLANETU: Evrpsko prvenstvo je u toku, a danas kreće i KOPA AMERIKA!

Na radost brojnih ljubitelja fudbala, najstarije takmičenje reprezentacija će se ipak održati i ove godine. Zašto kažemo “ipak”? Zato što je, usled pandemije koronavirusa, najpre

Kolumbija povukla svoje domaćinstvo, a potom je to uradila i Argentina. Konmebol se našao u velikom problemu, ali rešenje su dali Brazilci.

Tako je zemlja fudbalskih majstora poput Pelea, Zika, Ronalda, Ronaldinja i ostalih ponovo dobila domaćinstvo turnira pošto su organizovali i prošlo izdanje, 2019. godine kada su i osvojili titulu.

Takmičenje počinje 13. juna i trajaće sve do 10. jula, što znači da će se poklopiti sa Evropskim prvenstvom, koje će se igrati u 11 gradova.

Pa, ako više volite južnoamerički fudbal – neće vam biti dosadno.

Uz to, želimo da vas obavestimo da vas u Meridianu čeka najveća ponuda igara za oba takmičenja, ali i ne samo to – tu su i najveće kvote na svetu, ali i najjači bonusi – sve nove igrače, pošto se registruju na meridianbet.rs sajtu ili putem mobilne aplikacije, očekuje keš poklon bez uslova, čak 2000 DINARA za online klađenje!

I zato – pravac meridianbet.rs, preuzmite bonus odmah, a onda…

Vreme je za šampionske tikete!

Grupu A čine Argentina, Bolivija, Urugvaj, Čile i Paragvaj, dok će se u grupi B takmičiti Brazil, Peru, Kolumbija, Venecuela i Ekvador. Prve četiri reprezentacije iz obe grupe prolaze u četvrtfinale, a posle se igra u klasičnom nokaut sistemu na jednu utakmicu.

To znači da ćemo na jednom mestu gledati Lionela Mesija i Nejmara, ali ne i Hamesa Rodrigeza recimo, kojeg se Kolumbija praktično “odrekla”.

Međutim, kvalitetnog fudbala i spektakularnih poteza svakako neće manjkati, pa ostaje da vidimo ko će se bolje pokazati – EURO ili Kopa Ameika.

11 Comments

  1. Fudbalska groznica nam dolazi sa dva kontinenta, sigurno će biti puno dobrih utakmica sa dosta uzbuđenja i nadamo se uspešnim tiketima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.