100% DOBITAK TOKOM EVROPSKOG PRVENSTVA!

Evropsko prvenstvo u fudbalu lagano se zahuktava, lepo je krenulo sa golovima, a u Meridianu to znači – najbolja ponuda za klađenje, najveće kvote i DOBITNI TIKETI svakog dana – i pre nego što ih odigraš! O čemu se radi?

Pored već najpopularnijeg i najvećeg bonusa za klađenje od čak 2.000 DINARA, stigao još jedan poklon za nove, ali i stare igrače koji još uvek nisu uplatili prvi depozit – 100% BONUSA!

Imaš nalog u 2021. i još uvek nisi deponovao novac? Meridian ti pruža savršenu priliku da to odmah učiniš, a čeka te i do 5.000 RSD BONUSA!

Uplati prvi depozit u minimalnoj vrednosti 500 RSD i dobijaš 50% bonusa, a ukoliko u roku od pet dana uplatiš i drugi – stiže još 50%!

I ne zaboravi – odigraj najviše tiketa do 11. jula – možeš sa osvojiš AUDI A4!

Vesti su savršene i zato – pravac meridianbet.rs.

7 Comments

  1. Savrsena ponuda utakmica EP uz najjace kvote,uz uplatu depozita sa 100% bonusa za kladjenje,ali i posebna ponuda Meridiana takmicenje u broju odigranih tiketa i osvajanje AUDIA A4….Ovo se ne propusta!

  2. Od ovog bonusa ne može bolje, ko se još nije registrovao ovo mu je idealna prilika pa u raspisivanje tiketa i trku za Audi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.