Tiket dana (sreda, 16.06.2021)

tiket dana

Počinje drugo kolo na Evropskom prvenstvu u fudbalu. Danas se igraju tri utakmice, dve u A i jedna u B grupi. Odigraće se i neki mečevi norveške lige, dok je na programu redovno kolu na Islandu.

Turska – Vels – 1 @ 2.50 u Meridianbet

Velšani su pokazali da su tvrd i disciplinovan tim protiv Švajcaraca, ali se mora priznati da su ”zmajevi” imali i dosta sreće u tom meču. Pošto je Italija veliki favorit u ovoj grupi, međusobni dueli Turske, Velsa i Švajcarske trebalo bi da daju drugog putnika u osminu finala. Što se tiče Turaka oni su baš podbacili u prvom meču protiv ”azura”. Tačno je da nisi bili favoriti u tom meču, pogotovo zbog činjenice da se igralo u Rimu, ali niko nije očekivao poraz od 3:0. Sada tim Šenola Guneša nema izbora, mora da ide na pobedu protiv Velšana. Ovaj meč se igra u Bakuu, i ne sumnjamo da će Turci imati ogromnu podršku sa tribina. Vels je ovde već igrao, teren mu je poznat, i oni će tražiti svoju šansu kao i u meču sa ”sajdžijama”, pre svega posle prekida. Prošlo prvenstvo Vels je završio tek u polufinalu, a sada verujemo da bi bili prezadovoljni i plasmanom u drugu fazu. Po svemu, Turska je bliža uspehu, smatramo da je njihov tim kvalitetniji, a ne treba izgubiti iz vida ni mesto odigravanja meča, i na posebne odnose Azerbejdžana i Turske, pa će biti kao da se igra u Istanbulu. Pokušajte s jedinicom, a koeficijent za nju u kladionici Meridianbet iznosi 2.50.

Bode/Glimt – Stromsgodset – 1,3+ @ 1.88 u Meridianbet

Aktuelni šampion je na čelu tabele norveške elitne serije, ali ne tako ubedljivo kako je to bilo prethodne sezone. Bode/Glimt je iz sedam utakmica osvojio 16 bodova, uz pet pobeda imaju po jedan remi i poraz. Za petama su im Kristijansund sa jednim, te Rozenborg i Molde sa po dva boda manje. Očigledno je da će ovo prvenstvo biti znatno neizvesnije nego prošlo, a Bode će, shodno tome, češće gubiti bodove. U nedelju je Bode slavio sa 2:0 protiv Mjondalena, bez mnogo problema i sačuvao čelnu poziciju. Njihov rival ekipa Stromsgodseta, napravila je sjajan rezultat u prethodnom kolu. Oni su na svom terenu u Dramenu pobedili slavni Rozenborg sa 2:1. Bila je to njihova prva pobeda nad ”ružama” iz Trondhajam još od 2016. godine. Sa ta tri boda Stromsgodset ima ukupno sedam i nalazi se na sredini tabele. Bode/Glimt je favorit u ovom meču, ali bi i gosti mogli neki put da zatresu mrežu domaćina. Zato pored jedinice dodajemo i bar tri gola na meču, a za kombinaciju 1,3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.88.

Ukupna kvota na tiketu za sredu u kladionici Meridianbet iznosi 4.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.