Tiket dana (petak, 18.06.2021)

tiket dana

Nastavljaju se bitke na Evropskom prvenstvu u fudbalu. Još uvek je u toku grupna faza, ali su mečevi izuzetno zanimljivi. Možemo samo da pretpostavimo kakva nas uzbuđenja očekuju u nokaut fazi.

Engleska – Škotska – 1,2+ @ 1.72 u Meridianbet

Još kada su Škoti prošli na penale protiv Srbije u baražu Lige nacija, počelo je da se priča o ovom duelu. U ostrvski derbi ove dve selekcije ulaze u različitom raspoloženju. Englezi su na startu pobedili Hrvate golom Sterlinga, i tako se ”kockastima” revanširali za poraz u polufinalu Mundijala u Rusiji. Škoti su porazeni od Češke, i to u svom Glazgovu, i tako svoje šanse za plasman u narednu rundu znatno umanjili. Realno, šanse su im minimalne, pogotovo posle duela sa ”knedličkama”, u kome su jedino mogli da se nadaju uspehu. Ipak, ne treba ”suknjice” otoisivati pre vremena, uradila je to Srbija, pa znamo kako se završilo. Poslednji okršaj Engleske i Škotske odigrao se u kvalifikacijama za poslednji Mundijal. Te kvalifikacije povoljno su se završile za ”Gordi Albion”, a u Rusiji je usledio veliki povratak Engleza u vrh svetskog fudbala. Škotska nije igrala na velikom takmičenju u ovom veku, poslednji put su nastupili na Mundijalu u Francuskoj, a prethodni put na Evropskom su igrali baš u Engleskoj 1996. Svaki osvojen bod je veliki za selekciju Škotske, ali ne verujemo da će neki osvojiti u ovom duelu. Uz pobedu Engleske preporučujemo i dva gola na domaćina. Kažemo domaćina, pošto se meč igra na ”Vembliju” u Londonu. Za kombinaciju 1,2+ u kladionici Meridianbet kvota je 1.72.

Inter Turku – SJK – 1 @ 1.75 u Meridianbet

Domaćin je ozbiljan tim, bar za prilike u finskom fudbalu, i čini se da će biti jedini konkurent aktuelnom šampionu Helsinkiju u borbi za trofej. Prethodnu sezonu Inter je završio na na drugom mestu, ali sa solidnih sedam bodova zaostatka za timom iz prestonice. Narednog meseca startovaće u kvalifikacijama za Ligu konferencija, a žreb im je u prvom kolu dodelio mađarskog predstavnika Puškaš Akademiju. Videćemo da li mogu da se probiju bar još jedno kolo u ovom novoformiranom takmičenju. Na domaćem planu su napravili kiks u prethodnom kolu kada su minimalno poraženi od KuPS-a. Taj poraz došao je posle serije od pet uzastopnih pobeda u prvenstvu, pa sada za Helsinkijem zaostaju četiri boda. Njihova rival, tim SJK-a, iz grada Seinajoki, igra promenjivo, ali je veoma nezgodan gost. Od početka sezone samo su dva puta igrali van svog stadiona, i oba puta su slavili pobedu. Bilo je to na gostovanjima kod Oulu-a i Honke. Ni na jednom nisu primili gol. Na svom terenu su izgubili dve utakmice, od Helsinkija i KuPS-a, a ono što je zanimljivo, ni na jednom meču u kome su oni bili akteri, nije palo više od dva gola. Ovde je Inter favorit, i ne verujemo da SJK može nešto da uradi u Turkuu, a uz jedinicu savetujemo i igru na mali broj golova. Za kombinaciju 1,0-2 u kladionici Meridianbet kvota je 3.50.

Ukupna kvota na tiketu za petak u kladionici Meridianbet iznosi 6.02.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.