Derbi dana: Portugal – Nemačka: Prava poslastica za sve ljubitelje fudbala! Ko će do trijumfa?

Prvenstvo Evrope u fudbalu se polako ali sigurno zahuktava, a derbi drugog kola se igra na “Alijanc Areni” u Minhenu gde će snage odmeriti Portugal i Nemačka.
Duel između ova dva tima je zakazan za 18 časova.

Portugal: Mogu li Portugalci da odbrane titulu prvaka?

Nije sve bilo glatko u prvom meču za selekciju Portugala koja je dosta teže nego što to rezultat pokazuje stigla do pobede nad Mađarskom. Zanimljivo je da je do nekih desetak minuat pre kraja meča bilo 0:0, ali su onda izabranici selektora Santoša iskoristili dekoncentraciju Mađara i u kratkom vremenskom periodu postigli čak tri gola, i tako se izdvojili na prvom mestu na tabeli u svojoj grupi.
Dvostruki strelac je bio Kristijano Ronaldo koji je na taj način potvrdio da se nalazi u sjajnoj formi, a opšte je poznato koliko igra Portugala zavisi od fudbalera Juventusa.
Nije Portugal bio ubedljvim u kvalifikacijama, pošto su do poslednjeg kola strepeli da li će doći do plasmana na Evropsko prvenstvo, ali je na kraju ipak ostvaren cilj.
Ono što svakako moramo napomenuti u analizi ovog susreta je da je Portugal aktuelni šampion Evrope i aktuelni osvajač Lige nacija, što dovoljno govori o tome o kakvoj reprezentaciji je reč.
Kada su u pitanju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo koje su nedavno počele, Portugalci se trenutno nalaze na deobi prvog mesta sa našom selekcijom, i to pošto oba tima imaju sedam osvojenih bodova.
U poslednjem pripremnom suretu pred Evropsko prvenstvo izabranici Fernanda Santoša su demolirali Izrael na svom terenu a taj duel je završen rezultatom 4:0.

Nemačka: Joakim Lev je obećao titulu, ali nije krenulo najbolje!

Kada je u pitanju igra na startu Evropskog šampionata, sigurno je da nijedan navijač Nemačke ne može zameriti fudbalerima ove selekcije apsolutno ništa. Međutim, izabranici Joakima Leva su doživeli poraz od Francuske u prvom kolu i sada nemaju previše izbora, pošto moraju da idu na trijumf, a imaju podjednako težak zadatak pošto ovog puta igraju sa Portugalom, koji brane titulu šampiona Evrope i imaju ogroman motiv na ovom takmičenju, ali i na ovom meču.
U tom prvom duelu su “panceri” propustili dosta izglednih prilika za postizanje gola, ali se isto tako mora priznati i da su Francuzima dva gola poništena.
Što se tiče kvalifikikacija za prvenstvo koje je trenutno u toku, izabranici Joakima Leva su su bez većih problema obezbedili plasman na Evropsko prvenstvo pošto su u svojoj kvalifikacionoj grupi zauzeli prvo mesto na tabeli uz sedam trijumfa, i samo jednim porazom.
Ipak, kada se radi o kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo koje će biti održano već sledeće godine, “panceri” se nisu proslavili u dosadašnjem toku, pošto su primera radi u prošlom kolu mimo svih očekivanja doživeli šokantan poraz na svom terenu od Severne Makedonije, kada je bilo 1:2.
U poslednjem međusobnom susretu između Nemačke i Portugala, Nemci su deklasirali ovu selekciju pošto su na Svetskom prvenstvu 2014. godine slavili sa 4:0.

Naš predlog

Na prvi pogled, vidimo da se radi o dve i te kako kvalitetne selekcije. Portugal ima dobar rezultat iz prvog duela i sigurno je da nisu pod pritiskom, za razliku od Nemačke, koja je doživela poraz u prvom kolu, i sada više nema prava na kiks ukoliko želi da dođe do plasmana u nokaut fazu, a barem to ne bi trebalo da se dovodi u pitanje.
Smatramo da “panceri” neće doživeti poraz na ovom duelu pa vam predlažemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.38. Za one nešto hrabrije, preporučujemo čistu dvojku, koju Meridianbet ceni sa fantastičnom kvotom 2.45.
Za kraj, za očekivati je da ovo bude jedan susret sa dosta golova, zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 2.09.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.