KO BI REKAO?! Sandra Afrika otkrila koje reprezentacije podržava na Evropskom prvenstvu

Bez obzira na to što svi imamo svoje favorite na Evropskom prvenstvu, nekada smo baš u dilemi da li da igramo na njih ili ne.

Možda nisu u formi, možda im nedostaju glavni igrači, možda selekor nije postavio dobru taktiku… Pa, svi znamo bolje od njega, zar ne? Šalu na stranu, fudbal je uvek tu da nas zabavi, pa i onda kada “padnemo” tiket jer zna da se prepričava nedeljama, naročito ako je bilo za, onaj čuveni, jedan gol…

Međutim, hajde da probamo da sastavimo dobitni tiket. Za početak, kliknite OVDE i preuzmite BONUS ZA SPORTSKO KLAĐENJE U IZNOSU OD 2.000 DINARA, a ostalo prepustite nama.

Osim ovog važnog obaveštenja donosimo vam i neke korisne savete. Tačnije, mega popularna pevačica Sandra Afrika vas savetuje ovog puta.

Pitate se kako to da Sandra zna ko su favoriti? Pa, kada pogledate njene tipove – biće vam jasno da i te kako zna.

Pitali smo Sandru ko su joj favoriti u C i D grupi na Evropskom prvenstvu i ko će od njih proći u nokaut fazu, a ona nam je uz malo “logike” i malo “komšije smo, pa hajde…” taktiku dala jako zanimljive odgovore.

Dakle, u grupi C nalaze se Austrija, Holandija, Severna Makedonija i Ukrajina, a Sandra nam je izdvojila Austriju i Makedoniju.

Kada se radi o grupi D, njeni favoriti su Hrvatska i Engleska, dok smatra da Česi i Škoti nemaju nikakve šanse.

– Jao, ja se ne razumem u fudbal – bila je prva Sandrina reakcija kada smo je upitali da nam pomogne, ali se na kraju ipak snašla.

– Na primer, Austrija i Makedonija, eto Makedonci su nam komšije. Zatim, Hrvatska, naravno i neka bude Engleska – rekla je uvek nasmejana i raspoložena Sandra.

Ali, ni to nije sve, podsećamo vas da vas OVDE čeka neverovatna prilika da osvojite AUDI A4.

Požurite, trka je već počela!

4 Comments

  1. Zanimljiva mogucnost u Meridianu da koristimo sugestije nasih poznatih licnosti za pisanje kombinacija na tiketima….Sad nam je inspiracija i Sandra Afrika! Srecno,a mozda osvojimo i AUDI A4 ako budemo imali najvise tiketa….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.