Tip dana: Italija – Vels: Ulog je prvo mesto na tabeli!

Već od nedelje su na Evropskom prvenstvu na programu mečevi poslednjeg kola grupne faze, a ovoga puta smo za vas analizirali duel između Italije i Velsa.
Meč između ova dva tima je zakazan za 18 časova.

Italija: “Azuri” su do sada najviše pokazali!

Kada se sve sabere i oduzme nema nikakve sumnje da su izabranici Roberta Mančinija ubedljivo najviše pokazali od svih reprezentacija na tekućem Evropskom prvenstvu, i kako sada stvari stoje utisak je da su “azuri” jedni od glavnih favorita za osvajanje trofeja, iako je možda još uve rano govoriti o tome.
Naime, u prvom kolu, i to na otvaranju Evropskog prvenstva, Italijani su bez većih problema slavili na svom terenu protiv Turske, a taj duel je završen rezultatom 3:0. U drugom kolu su izabranici Roberta Mančinija verovatno odigrali i još bolji meč nego što je to bio slučaj u prvom kolu pošto su istim rezultatom savladali daleko kvalitetniju reprezentaciju Švajcarske.
Da bi “azuri” došli do prvog mesta u grupi potrebno im je samo da ne izgube u meču poslednjeg kola protiv Velšana, a utisak je da se to ne dovodi u pitanje.
Inače, u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo su Italijani igrali brutalno, pa su tako zauzeli prvo mesto u grupi uz čak dvanaest bodova viška u odnosu na drugoplasiranu Finsku, koja je takođe obezbedila plasman na EP.
Posebno je zanimljivo da četa Roberta Mančinija nikada nije bila toliko efikasna kao što je to slučaj bio u kvalifikcaijama, a u istom tempu su nastavili i na završnom turniru i videćemo hoće li “azuri” uspeti da ostvare i treći uzastopni trijumf bez primljenog gola, što bi svakako bio veliki podstrek uoči početka nokaut faze, koju su Italijani obezbedili na kolo pre kraja.

Vels: Mogu li Velšani da iznenade Italijane?

Kako sada stvari stoje utisak je da svi simpatizeri ove selekcije imaju dosta razloga za zadovoljstvo. Naime, Vels se u ovom trenutku nalazi na drugom mestu na tabeli i kada bi se sada grupna faza završila, Geret Bejl i drugari bi izborili plasman u nokaut fazu što šre svega i jeste primarni cilj, kada je ovaj turnir u pitanju.
U prošlom kolu su Velšani odigrali jedan sjajan meč i slavili protiv Turske, kada je bilo 0:2, a golove za ovu selekciju su postigli Remsi i Roberts, dok je oba pogotka namestio Geret Bejl, koji je nažalost promašio i penal na startu drugog poluvremena, pa ostaje žal što ova ostrvska selekcja nije obezbedila ubedljiviji trijumf.
Inače, u prvom kolu je Vels takođe odigrao jedan solidan susret u kom su remizirali protiv Švajcarske, pošto je taj duel završen rezultatom 1:1.
Kada su kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u pitanju, Vels je igrao dosta dobro, pošto su na kraju zauzeli drugo mesto na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na neprikosnovenu Hrvatsku, koja se za sada baš i nije proslavila na ovom turniru i visi im plasman u narednu fazu.
Što se tiče kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će biti održano naredne godine, Velšani su u prvom kolu doživeli očekivani poraz na gostovanju kod Belgije, da bi u prošlom kolu slavili protiv nimalo naivne selekcije Češke, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Italijani su sasvim sigurno i na ovom susretu favoriti, zbog čega vam savetujemo da odigrate 1 koji kladionica Meridianbet plaća sa kvotom 1.55.
Ukoliko Vels ne izgubi na ovom duelu izboriće i definitivno plasman u nokaut fazu, pa deluje da bi i Geret Bejl i drugari morali da postignu makar jedan gol na ovom meču zbog čega vam savetujemo da odigrate igru GG koju Meridianbet plaća sa kvotom 2.30.
Iz istog razloga vam preporučujemo da probate i sa igrom 3+ za koju je Meridianbet pripremio sjajnu kvotu 2.14.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.