Tiket dana (nedelja, 20.06.2021)

tiket dana

Na Evropskom prvenstvu počinje treće kolo grupne faze. Prava uzbuđenja nas tek očekuju kada krenu mečevi osmine finala. Danas je ponuda nešto bolja, saznaćemo poslednjeg učesnika španske La Lige za narednu sezonu, a redovno kolo igraju Norvežani.

Švajcarska – Turska – GG3+ @ 2.22 u Meridianbet

Ove dve selekcije razočarale su u prva dva kola. Mnogo smo više očekivali i od ”sajdžija” ali i Turaka, a zajedno su uzeli jedan bod u prva dva kola. Sada se bore za treće mesto u grupi i nadaju se da će učinak biti dovoljan da budu među četiri najbolje trećeplasirane ekipe. Tome su bliži Švajcarci, jer ako pobede imaće četiri boda, što bi moralo da bude dovoljno za plasman u osminu finala. Za Turke postoji nada u slučaju trijumfa, ali će malo toga zavisiti od njih zbog dva ubedljiva poraza. Teško je očekivati da u dve grupe budu na trećem mestu timovi koji imaju manje od tri boda, ali je sve moguće. Najgore za obe ekipe bilo bi da igraju nerešeno. Tada bi, gotovo sigurno, obe ekipe morale kući. U prva dva kola i jedni i drugi su izgubili od Italijana sa po 3:0, a Švajcarska je uspela da osvoji bod protiv Velsa, dok su Turci izgubili i od ”zmajeva”. Meč se igra u Bakuu gde će Turska imati veću podršku, ali se pokazalo da to nije presudno. U isto vreme igra se i drugi meč trećeg kola ove grupe, u Rimu Italija dočekuje Vels u borbi za prvo mesto u grupi. Treba reći da će tim selektora Vladimira Petkovića biti bez prvog golaman Zomera, dok Šenol Guneš nema problema sa sastavom, ali ima sa formom najboljih fudbalera. Ako treba nešto predložiti za ovaj meč, to su golovi. Ostali su nam dužni i jedni i drugi, Švajcarska je dala jedan gol, a Turska još nije zatresla mrežu rivala. Sada nemaju šta da čuvaju i moraće od početka da krenu ofanzivno. Naš predlog je igra gol-gol uz bar tri pogotka na meču. Za GG3+ u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 2.22.

Valerenga – Bode/Glimt – GG4+ @ 2.75 u Meridianbet

Derbi meč 8. kola norveške elitne serije igra su u Oslu. Valerenga dočekuje aktuelnog šampiona Bode/Glimt. Gosti su i dalje na čelu tabele, ali nisu dominantni kako je to bilo u prethodnoj sezoni. Iz osam utakmica uspeli su da osvoje 19 bodova. Jednom su samo izgubili, bilo je to na gostovanju kod Od-a, dok su remizirali sa Rozenborgom. Sve ostale mečeve su dobili. Prvi pratilac im je tim Moldea, što se i očekivalo, ali je veliko iznenađenje odličan plasman Kristijansunda, koji ima četiri boda mnaje, ali i jedan meč manje odigran. Valerenga je malo popustila u poslednje vreme i sada zauzima peto mesto sa 12 bodova iz osam utakmica. Oni su osvojili samo jedan bod u dva prethodna kola, pošto su u Stavangeru ubedljivo poraženi od Vikinga sa 4:1, da bi onda na svom terenu igrali 1:1 sa Od-om. U prethodnoj sezoni meč između ova dva rivala u Oslu je završen rezultatom 2:2, dok je Bode bio siguran na svom terenu i slavio sa 2:0. Verujemo da će Valerenga napasti šampiona, nema razloga da bude drugačije jer Bode nije više tako moćan, mada je u prošlom kolu dao sedam golova Stremsgodsetu. Gosti, pak, ne umeju da igraju drugačije nego na gol više, pa očekujte novu goleadu. Naš predlog je kombinacija igre gol-gol i bar četiri pogotka ukupno. Za GG4+ u kladionici Meridianbet kvota iznosi 2.75.

Ukupna kvota na tiketu za nedelju u kladionici Meridianbet iznosi 6.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.