Tip dana: Češka – Engleska: Plzensko ili Ginis?

Posle ponedeljka koji nam je doneo mnogo uzbuđenja na Evropskom prvenstvu, u utorak su na programu novi mečevi poslednjeg kola, i sigurno je da uzbuđenja ni ovog puta neće izostati.
Za vas smo ovog puta analizirai još jedan veoma interesantan meč u kom će se sastati Češka i Engleska.
Susret između ova dva tima je zakazan za 21:00h.

Češka: Partije iznad svih očekivanja!

Deluje da su Česi jedno od najprijatnijih iznenađenja na ovom šampionatu. Naime, ova simpatična selekcija se na kolo pre kraja grupne faze nalazi na prvom mestu u svojoj grupi uz isti broj bodova kao i drugoplasirana Engleska, sa kojom če između ostalog ukrstiti koplja u utorak.
U prva dva kola je češki nacionalni tim odigrao dva izuzetno dobra meča, i to prvo u duelu protiv Škotske, koja je na tom duelu imala prednost svojih navijača. I u drugom kolu su Česi pružili jednu izuzetno dobru partiju pošto su u duelu protiv favorizovane Hrtvatske remizirali, jer je na kraju bilo 1:1.
Ono što je veoma važno je podatak da Česi još uvek drže sve u svojim rukama a za prolazak u narednu fazu će im biti dovoljan i bod protiv Engleske kojoj gori pod nogama.
Inače, kada je reč o kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, ova selekcija je u jednoj poprilično lakoj grupi zauzela drugo mesto na tabeli i to iza upravo Engleske, koja je na kraju imala čak šest bodova viška.
Što se tiče kvalifikacija za Svetsko prvenstvo koje će biti odigrano naredne godine, posle tri odigrana kola se Česi nalaze na drugom mestu na tabeli, a ono što i te kako valja napomenuti je da su skoro na svom terenu uspeli da odole Belgijancima, pošto je taj duel završen rezultatom 1:1, što je svakako veliki uspeh za ovaj tim, ako uzmemo u obzir da se Belgija trenutno nalazi na prvom mestu FIFA rang liste reprezentacija.
Poslednji međusobni susret između Češke i Engleske se desio pre nešto manje od dve godine, a ono što je veoma zanimljivo je da su tada Česi na svom terenu mimo svih očekivanja slavili sa 2:1. Ipak, pre toga je “Gordi Albion” na svom terenu demolirao Čehe sa više nego ubedljivih 5:0, iako je svakako najbitnije da su obe selekcije iz te kvalifikacione grupe došle do potpuno zasluženog plasmana na Evropsko prvenstvo.

Engleska: Očekivali smo dosta više!

Iako su Englezi u prvom kolu savladali Hrvate i na taj način praktično obezbedili sebi plasman u nokaut fazu, mora se priznati da smo od ovog tima daleko više očekivali.
Naime, kladionice su pre početka turnira dale podjednaku kvotu za osvajanje Evropskog prvenstva Francuzima i Englezima, koji su bili prvi favoriti, a na jedan uložen evro bi dobili čak šest.
Naravno, ne treba zaboraviti da se finale igra na Vembliju, pa je za očekivati da “Gordi Albion” ukoliko dođe do same završnice ima veliku prednost svojih navijača, ali izabranike Gareta Sautgejta čeka izuzetno težak put do tog cilja.
Da Englezi imaju dosta problema na ovom turniru nekako se najbolje videlo u prošlom kolu kada je ova selekcija samo remizirala protiv Škotske, a taj duel je uprkos velikom broju izglednih prilika i sa jedne i sa druge strane, završen bez golova.
Kada su u pitanju kvalifikacije za Svetsko prvenstvo, stvari za sada idu u najboljem mogućem pravcu. Naime, izabranici Gareta Sautegejta se trenutno nalaze na prvom mestu u svojoj kvalifikacionoj grupi sa maksimalnih šest bodova, pošto su u prva dva meča ostvarili dva trijumfa.
Prvo je “Gordi Albion” slavio na svom terenu protiv slabašnog San Marina kada je bilo više nego ubedljivih 5:0, da bi u drugom kolu selekcija Engleske ostvarila trijumf i na gostovanju kod Albanije, a taj susret je završen rezultatom 0:2, što nam govori da su Englezi u prva dva kola postigli čak sedam golova, a nisu primili nijedan.
Veliki hendikep za Englesku biće neigranje dvojca iz Čelsija Maunta i Čilvela koji su u karantinu zbog toga što su bili u kontaktu sa reprezentativcem Škotske Gilmorom koji je pozitivan na koronavirus.

Naš predlog

Iako, Česi igraju dosta dobro na ovom turniru mišljenja smo da će ipak “Gordi Albion”, doći do trijumfa koji će im između ostalog doneti i plasman u narednu fazu. Zbog svega toga Vam toplo preporučujemo da odigrate 2 koju koladionica Meridianbet plaća sa sjajnom kvotom 1.70.
Za očekivati je i da izabranici Gareta Sautgejta postignu makar dva gola na ovom meču zbog čega Vam savetujemo da odigrate igru G2+, koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.95.
Ne treba da nas iznenadi ako ovo bude jedan meč sa dosta golova, pa Vam zbog toga savetujemo da probate sa igrom 3+, za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.