Tip dana: Slovačka – Španija: “Furija” bez prava na kiks!

U sredu je na programu čak četiri meča u okviru Evropskog prvenstva, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Slovačke i Španije.
Duel između ova dva tima je zakazan za 18 časova.

Slovačka: Sve staje u ovih devedeset minuta!

Da je neko Slovacima pre početka Evropskog prvenstva ponudioda u poslednjem kolu odlučuju o plasmanu u narednu fazu, sigurno je da bi fudbaleri ove reprezentacije to oberučke prihvatili.
Naime, trenutno je situacija takva da se ova selekcija nalazi na drugom mestu na tabeli i za plasman u osminu finala im je dovoljan i bod u duelu sa favorizovanom Španijom, a vrlo lako se može desiti da Slovačka i sa porazom može među šesnaest najboljih ekipa, ali bi onda moralo baš dosta stvari da se poklope.
U prvom kolu je drugoplasirana selekcija grupe E odigrala jedan fantastičan meč i slavila protiv favorizovane Poljske, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
U drugom kolu se Slovačka opredelila za nešto defanzivniji pristup u duelu sa Švedskom, što im se na kraju nije isplatilo pošto su na desetak minuta pre isteka regularnog toga meča primili gol što je na kraju bilo i presudno kada je taj meč u pitanju.
Generalno, svi navijači ove selekcije mogu da budu i više nego zadovoljni sa partijama njihovih fudbalera na Evropskom prvenstvu, iako bi plasman u nokaut fazu bio ogroman uspeh, a do toga ih deli samo devedeset minuta pošto ih očekuje meč sa Španijom, koja nas do sada nimalo nije impresionirala, pa je sigurno da Slovaci nisu bez šansi na ovom duelu.

Španija: “Furija” mora da pobedi!

Ako sagledamo sve, nekako je utisak da je Španija vrlo verovatno i najveće razočarenje do sada na Evropskom prvenstvu.
Naime, izabranici Luisa Enrikea se trenutno nalaze tek na trećem mestu na tabeli u svojoj grupi, i to sa samo dva boda, pošto je “furija” na dva odigrana susreta isto toliko puta remizirala.
U prvom kolu je Španija odigrala meč bez golova protiv Švedske, iako su Alvaro Morata i drugari imali nekoliko kolosalnih šansi za postizanje pogotka, ali je nedostajalo koncentracije u završnici.
Ništa bolju partiju izabranici Luisa Enrikea nisu pružili ni u drugom kolu kada su remizirali protiv Poljske, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Povela je “furija” golom Morate nakon jedne poprilično sumnjive situacije, dok je izjednače doneo naravno Robert Levandovski, a ono što svakako moramo napomenuti je da je Španija u 58. minutu promašila penal, koji je šutirao Moreno koji ima sjajnu sezonu iza sebe.
Inače, ovo je poslednji susret ove grupe i ne treba biti previše pametan ako kažemo da “furija” prosto mora da ostvari trijumf kako bi došla do plasmana u nokaut fazu Evropskog prvenstva, dok bi sve ostalo na ovom meču bila prava senzacija.

Naš predlog

Na prvi pogled vidimo da nas očekuje jedan i te kako interesantan susret. Iako “crvena furija” nije baš najbolje započela ovaj šampionat, mišljenja smo da sada nemaju prava na novi kiks, zbog čega vam savetujemo da probate sa 2 koju Meridianbet plaća sa kvotom 1.25. Za očekivati je da izabranici Luisa Enrikea od prvog minuta krenu ofanzivno ka golu Slovačke, pa vam zato predlažemo da probate sa prelazom 2-2 za koji je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.70.
Za kraj, vrlo lako se može desiti da ovo bude i jedan duel sa dosta golova zbog čega vam predlažemo da probate sa igrom 3+ koju Meridianbet plaća sa kvotom 2.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.